Business Intelligence

Data is een breed begrip. Als organisatie werk je met verschillende IT-systemen die data opslaan. Inzicht in alle data samen ontbreekt al snel. Het is daarom verstandig om een externe partij in te schakelen die de benodigde expertise in huis heeft jou het inzicht in de data te verschaffen.

Bij Bol Adviseurs kun je terecht voor een complete BI-dienstverlening. Wij adviseren jou over inzicht-vraagstukken binnen je organisatie. Op die manier kun jij je als ondernemer concentreren op de core business van je bedrijf en zorgen wij ervoor dat alle data en de daarmee verbonden IT-systemen binnen je organisatie helemaal op orde zijn.

"Met Business Intelligence vertalen we data naar bruikbare managementinformatie." Walter Kuijpers Accountant | BI-specialist

Business Intelligence (BI)

Vanuit onze expertise zien wij dat er vanuit bedrijven steeds meer vraag komt naar Business Intelligence. Dit is een methode om de aanwezige data in je organisatie om te zetten in bruikbare informatie. Informatie die je kunt gebruiken om je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wie kiest voor de implementatie van een Business Intelligence-systeem in de organisatie, kiest voor een organisatiebrede aanpak. Alle afdelingen en diensten binnen het bedrijf werken hier aan mee. Dit kan dan ook betekenen, dat je medewerkers te maken krijgen met nieuwe systemen, nieuwe werkwijzen en nieuwe processen.

Om de implementatie van Business Intelligence zo soepel mogelijk te laten verlopen, verdiepen onze BI-specialisten zich in jouw organisatie. Zij kijken naar de huidige stand van zaken, analyseren de heersende bedrijfscultuur en komen met een advies op maat. Wil je hier meer over weten, dan is het mogelijk om een persoonlijk adviesgesprek aan te vragen.

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan

BI Quicksan

Deze bedrijven gingen je voor:

Een greep uit onze overige

Business Intelligence diensten: