Als ondernemer wil je maar één ding: ondernemen! Gedreven door jouw dromen, ambities of uitdagingen. Deze samen ontdekken, oppakken en verwezenlijken is bij Bol Adviseurs vanzelfsprekend. Bij ons draait het namelijk om jou als ondernemer. We adviseren en ondersteunen je in jouw ondernemerschap, waarbij we bouwen op ons sterk financiële DNA en vertrouwen op onze multidisciplinaire werkwijze.

Zo brengen we het beste bij jou, je onderneming en je personeel naar boven. Kortom: Wij brengen ondernemers in Topvorm!

De waarden van Bol

Door dichtbij te komen, lef te tonen en ons te richten op de toekomst kunnen wij ervoor zorgen dat jij dat kan doen waarom je bent gestart: ondernemen! Gedreven vanuit je dromen, ambities of uitdagingen.

In topvorm komen kun je niet alleen. Wij zien het als een teamprestatie. Want alleen met de juiste mensen om je heen ben je in staat om maximaal te presteren. Daarom staan we letterlijk en figuurlijk dichtbij onze klanten. Er zit altijd een fysiek kantoor bij hen ‘om de hoek’. En belangrijker: we zijn altijd oprecht betrokken bij de ontwikkeling, het succes en de zorgen van onze klanten. We hechten dan ook veel waarden aan langdurige relaties.

In topvorm komen kent hoogte- en dieptepunten. Je viert successen en moet dealen met tegenslagen. Soms is het daarom nodig om ook de lastige en pijnlijke vragen te stellen en een ondernemer uit zijn of haar comfortzone te halen. Dat is nodig om noodzakelijke stappen richting de toekomst te zetten. Dit betekent dat ook wij onszelf kwetsbaar moeten opstellen. Alleen zo halen we het beste uit de klant, maar ook uit onszelf.

We kijken vooruit, vanuit dromen, ambities en uitdagingen van de ondernemer. Daarbij vormen cijfers en bedrijfsdata de basis. Hiermee helpen we hem of haar om die stippen op de horizon ook daadwerkelijk te bereiken. Met doelen, een goede voorbereiding, uitdagingen, focus en een objectieve blik signaleren we kansen en risico’s. Zo maken we samen beslissingen die écht impact hebben op de toekomst.

Bol Adviseurs is ISO 27001 gecertificeerd

Sinds 2018 is Bol Adviseurs ISO 27001 gecertificeerd. De certificering voor ISO 27001 geeft ons en onze klanten de bevestiging dat alle afdelingen en processen bij Bol Adviseurs voldoen aan de meest gebruikte norm voor informatiebeveiliging. ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Deze standaard beschrijft eisen voor het vaststellen, bijhouden en continu verbeteren van een Information Security Management Systeem. De identificatie van bedrijfsrisico’s en de implementatie van beveiligingsmaatregelen staan daarbij centraal.

De certificering is afgegeven door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft een uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

 

Het ISO Certificaat met Statement of Applicability is op te vragen bij CISO Ruud Hofmans

dekra-v2-e1573118356827-899x1024-1-1-1

ISAE 3402-type II - Bol HRM

In navolging op de Bolbrede ISO 27001 certificering, en onderdeel van ons programma om continu de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren, beschikt onze HRM-afdeling over het jaar 2023 voor het eerst over een ISAE 3402-type II certificering. Onderdeel van het ISAE 3402-type II rapport is een controleverklaring waarin een onafhankelijke auditor een beoordeling geeft van de interne controles en processen bij de uitvoering van de salarisverwerking voor onze klanten in Loket. 

Deze certificering is een bevestiging dat ook onze HRM-afdeling zich continu inzet voor transparantie, naleving van normen en wet- en regelgeving en daarmee een hoge servicekwaliteit.

Wij zijn er enorm trots op, dat onze HRM-afdeling deze certificering heeft behaald.

 

 

Het ISAE 3402-type II rapport is op te vragen bij onze CISO Ruud Hofmans

Kopie-van-Logo-ISAE-3402

Samenwerkingspartners

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en beschikken dan ook over een uitgebreid kwaliteitscontrole systeem. Naast dit interne kwaliteitsmanagementsysteem, het regulier uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en een heldere klachtenregeling, vinden we het ook belangrijk om aansluiting te hebben bij externe brancheorganisaties en beroepsverenigingen die onze kwaliteit bevorderen en regulier beoordelen. Vanzelfsprekend conformeren we ons dan ook aan de objectieve richtlijnen die door brancheverenigingen gesteld worden.

Bol is aangesloten bij de volgende organisaties:

1_1
2_1
4_1
5-May-07-2024-08-13-32-7104-AM
9-1
Nivra
3_1
7-3
8

Internationale samenwerkingen

Bol Adviseurs maakt onderdeel uit van Leading Edge Alliance (LEA), een internationaal bondgenootschap van onafhankelijke accountants en consultancy kantoren. Het is de op één na grootste Internationale Accountancy en Audit vereniging ter wereld. Via LEA staat Bol in contact met ruim 2000 partners en 23.000 professionals van 586 kantoren, verspreid over 106 landen. Wanneer de situatie van een ondernemer er aanleiding toe geeft, zoekt Bol Adviseurs contact met deze internationale collega’s. Zij weten namelijk precies wat er bij hen lokaal speelt en van toepassing of mogelijk is voor een Nederlandse ondernemer. Daarnaast trekt Bol Adviseurs regelmatig gezamenlijk op met één of meer aangesloten collega-kantoren voor het uitvoeren van opdrachten met een internationaal karakter.

LEA-LOGO-2

Daarnaast is Bol Adviseurs lid van BOKS International, een wereldwijde alliantie van accountancy- en advocatenkantoren overal ter wereld. Met een snel groeiend netwerk, dat inmiddels tussen de top 15 van wereldwijde allianties terug te vinden is, biedt het ons een extra mogelijkheid om voor onze klanten de best mogelijke lokale specialist te benaderen voor hulp of advies.

BOKS_International_Logo-Purple-Transparent-01