Bol Adviseurs: meer dan alleen een accountant in Veghel

Als ondernemer kijk je voortdurend vooruit. Stel je je scherp op de toekomst en op de kansen die er liggen om je passies, dromen en ideeën waar te maken. Je beweegt mee en schakelt tijdig. Is dat makkelijk? Niet altijd, maar opgeven is geen optie. Hindernissen zijn er namelijk om te overwinnen. Als topondernemer durf je uitdagingen in het ondernemerschap aan. Wij helpen je als strategisch adviseur in Veghel graag bij al je ondernemersvragen!

Al onze expertises:

› Accountancy
› Audit en toetsing
› Bedrijfsoverdracht
› Beveiliging en privacy
› Business Intelligence
› Corporate Finance 
› Internationaal zakendoen
› Personeel en salaris
› Privézaken en ambitie
› Strategie en bedrijfsinrichting

 

Kantoor-Veghel-Bol-Adviseurs-1

Meer financieel inzicht met onze adviseurs in Veghel

Onze strategisch adviseurs brengen je in topvorm

Jouw financiële administratie moet in topvorm zijn. Inzicht in hoe je onderneming ervoor staat begint bij de cijfers. Hoe sta je ervoor? Welke kansen zijn er? En waar wil je naartoe. Belangrijke vragen om als ondernemer dichter bij je professionele doelen en dromen te komen. 

Onze financiële experts helpen je bij het stroomlijnen en optimaliseren van je financiële administratie. Dat doen we vanuit een brede blik: verder dan alleen een financiële audit. We denken mee met hoe jij als Veghelse ondernemer je bedrijfsvoering kunt verbeteren.

79996368_m

De adviseur in Veghel voor topondernemers

Bedrijfskundige verdieping voor startende en ervaren ondernemers in Veghel

Begin je net aan je ondernemersreis en streef je naar snelle ontwikkeling, maar heb je geen idee waar je de benodigde tijd vandaan moet halen? Dan is de Short Track Ondernemerschap perfect voor jou. Dit slechts twaalf maanden durende masterprogramma biedt een uitgebreid en praktisch inzicht in ondernemerschap.

business people shaking hands make deal and sign contract

Onze trainingen in Veghel

Breng jezelf in topconditie

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren om in topvorm te kunnen blijven. De trainingen van Bol Adviseurs helpen je hierbij. Of het nu gaat om het vergroten van je winst, het verbeteren van je efficiëntie, of het realiseren van je groeiambities, wij staan voor je klaar. Bekijk onze aankomende trainingen en schrijf je in!

Aankomende trainingen

Sta je aan het begin van je ondernemerscarrière? En wil je je snel ontwikkelen? Maar heb je geen idee waar je de tijd vandaan moeten halen? Dan is de Short Track Ondernemerschap op je lijf geschreven. Deze compacte en praktische training is perfect voor ondernemers die 'altijd nog eens een bedrijfskundig traject willeb volgen', maar niet weten waar ze de tijd vandaan moeten halen. De training duurt 12 maanden en bestaat uit 8 modules:

 • Strategie en Visie
 • Financieel Management en Business Control
 • Leiderschap en Ondernemerschap
 • Marketing en Communicatie
 • Fiscaal Optimaliseren
 • Human Resource Management
 • ICT en Project Management
 • Juridische Risico’s

Vraag de gratis brochure aan!

In onze gratis brochure kun je meer lezen over: 

 • Alle praktische informatie
 • Onze werkwijze
 • Het jaarprogramma

Na het invullen van het formulier kun je direct de brochure downloaden. 

Vraag hier de brochure aan »

Als ondernemer sta je voor veel uitdagende keuzes. Elke keuze heeft  financiële impact op jouw onderneming. Een belangrijke sparringpartner is jouw rechterhand op financieel gebied, vaak de controller. De controller is verantwoordelijk voor goede financiële analyses, prognoses en interpretatie van cijfers voor de bedrijfsvoering. Jij als ondernemer wil graag op de hoogte blijven en verwacht van jouw financial een scherpe blik en waardevolle adviezen.

Vergroot kennis en skills

Vind je het tijd voor jouw financial om (nog) beter te worden en het blikveld te verbreden? Dan past deze Short Track Controlling perfect! Geen langdurige, kostbare en theoretische opleiding, maar een praktijkgericht trainingsprogramma met persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om te sparren met collega- financials. De training bestaat uit 7 modules:

 • Finance & Control cyclus
 • Strategie en visie
 • Inzicht in rendement en verbeterpotentieel
 • Investeren, financieren en liquiditeit
 • Voorbereiding jaarafsluiting
 • Fiscale optimalisatie en juridische vastleggingen
 • Digitale weerbaarheid
  (informatiebeveiliging & privacy)

 

Vraag de gratis brochure aan!

In onze gratis brochure kun je meer lezen over: 

 • Alle praktische informatie
 • Onze werkwijze
 • Het jaarprogramma

Vraag hier de brochure aan »

Familiebedrijf overdragen samen met Bol Adviseurs

De overdacht van je familiebedrijf doe je maar één keer in je leven

Als ervaren ondernemer ben je je bewust van de complexiteit van het runnen van een familiebedrijf. Maar heb je al eens stilgestaan bij je leven na pensionering? 
De overdracht van een familiebedrijf is namelijk een complex proces met veel cruciale punten van aandacht. Onze checklist biedt je essentiële handvatten die nodig zijn om de overdracht van je familiebedrijf met succes te begeleiden. Liever contact met onze strategisch adviseurs of accountants in Veghel? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op en onze adviseurs kijken graag met je mee.

Specialist informatiebeveiliging in Veghel

Maak jezelf digitaal weerbaar met Bol Adviseurs

Het risico van digitale bedreigingen en cyberaanvallen groeit jaarlijks. Dit betekent dat een optimale informatiebeveiliging nu urgenter is dan ooit. Dit geldt niet alleen voor jou als Veghelse ondernemer, maar voor elke ondernemer. Maar liefst één op de tien bedrijven wordt namelijk jaarlijks slachtoffer van een hackpoging, met soms grote gevolgen voor je bedrijf.

Ontdek meer uitgebreide informatie over informatiebeveiliging en leer hoe je digitaal weerbaar wordt.

Bol Cyber Security - Wijzende vinger inlogscherm (Met logo)

De BI-specialist in Veghel

Werken vanuit jouw bedrijfsdata

Ben jij een ondernemer in Veghel die de bedrijfsvoering verder wilt verbeteren en omzet of rendement wilt laten groeien? Dan is het zeker interessant om te bekijken hoe je jouw bedrijfsdata voor jou kan laten werken.

Iedere organisatie beschikt over ontzettend veel data aanwezig in verschillende databronnen. Denk aan omzet of klantgegevens, maar ook aan je websitecookies of websitebezoekers. Data die individueel nuttig kunnen zijn, maar gecombineerd tot nieuwe verbanden en keuzes kunnen leiden.

Met de BIQ-tool van Bol Adviseurs brengen onze BI-specialisten uit Veghel alle data op één centrale plek samen, knopen onze BI-specialisten al je bedrijfsdata aan elkaar en zetten ze bedrijfsinformatie in een handomdraai om in managementinformatie.

 

Bol Adviseurs helpt Veghelse ondernemers in topvorm komen!

Als ondernemer wil je maar één ding: ondernemen! Gedreven door jouw dromen, ambities of uitdagingen. Deze samen ontdekken, oppakken en verwezenlijken is bij Bol Adviseurs vanzelfsprekend. Bij ons draait het namelijk om jou als ondernemer. We adviseren en ondersteunen je in jouw ondernemerschap, waarbij we bouwen op ons sterk financiële DNA en vertrouwen op onze multidisciplinaire werkwijze.

Zo brengen we het beste bij jou, je onderneming en je personeel naar boven. Kortom: wij brengen Veghelse ondernemers in Topvorm!

Kantoor-Veghel-Bol-Adviseurs-1

Samen in topvorm komen?

Benieuwd waar Bol Adviseurs in Veghel jou, je onderneming en je personeel in kan ondersteunen? We helpen je graag verder met meer informatie over je ondernemersvragen of of met je te brainstormen. Vul je gegevens in op het formulier op deze pagina. We nemen snel contact met je op!

 

Bol Adviseurs Veghel

Bezoekadres
Eisenhowerweg 14A
5466 AC Veghel

E-mailadres
info@boladviseurs.nl

Postadres:
Postbus 142
5830 AC Boxmeer

Telefoonnummer:
(088) 1211 300 – Algemeen
(088) 1211 400 – Bol HRM

 

Laat je contactgegevens achter