Bol Adviseurs meer dan accountantskantoor in Veghel

Adviseurs voor topondernemers

Als ondernemer kijk je voortdurend vooruit. Stel je scherp op de toekomst en op de kansen die er liggen om je passies, dromen en ideeën waar te maken. Je beweegt mee en schakelt tijdig. Is dat makkelijk? Niet altijd, maar opgeven is geen optie. Hindernissen zijn er namelijk om te overwinnen. Als topondernemer durf je uitdagingen in het ondernemerschap aan. Wij helpen je als accountant én als adviseur in Veghel graag bij al je ondernemersvragen! Kortom, Bol Adviseurs is meer dan een accountantskantoor in Veghel.

Samen in topvorm komen?

Benieuwd waar Bol Adviseurs in Veghel jou, je onderneming en je personeel in kan ondersteunen? Laat het mij weten of plan een belafspraak in. Ik geef je meer informatie, kan ondernemersvragen beantwoorden of sta klaar om te brainstormen.

Robin Geerts

Senior Organisatieadviseur
Kantoor-Veghel-Bol-Adviseurs-1

De BI-specialist in Veghel

Werken vanuit jouw bedrijfsdata

Ben jij een ondernemer in Veghel die de bedrijfsvoering verder wilt verbeteren en omzet of rendement wilt laten groeien? Dan is het zeker interessant om te bekijken hoe je jouw bedrijfsdata voor jou kan laten werken.

Iedere organisatie beschikt over ontzettend veel data aanwezig in verschillende databronnen. Denk aan omzet of klantgegevens, maar ook aan je websitecookies of websitebezoekers. Data die individueel nuttig kunnen zijn, maar gecombineerd tot nieuwe verbanden en keuzes kunnen leiden.

Met de BIQ-tool van Bol Adviseurs brengen onze BI-specialisten uit Veghel alle data op één centrale plek samen, knopen onze BI-specialisten al je bedrijfsdata aan elkaar en zetten ze bedrijfsinformatie in een handomdraai om in managementinformatie.

Denk daarom niet alleen in vandaag en morgen, maar ook richting overmorgen, volgende maand, volgend jaar. Wat kun je nog verwachten? Moeten je visie en doelen worden bijgeschaafd, is ander leiderschap en dus een leiderschapstraining gewenst, wat betekent het voor je personeel, hoe kun je fiscaal en juridisch profiteren van mogelijkheden, is verdere automatisering nodig en hoe kun je marketing en communicatie voor je laten werken?

In 8 modules: leiderschapstraining, strategische personeelsplanning, bedrijfsprocessen optimaliseren en meer

Om ondernemers, directeuren en (toekomstige) bedrijfsopvolgers te ondersteunen, biedt Bol Adviseurs de Short Track Ondernemerschap. In acht modules geven onze specialisten een bedrijfskundige verdieping die je helpen bij het realiseren van groei en het invullen van je ambities. Door intervisie worden we samen sterker.

Aanmelden nieuwsbrief Bol Adviseurs

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, krijg exclusieve tips van onze adviseurs, ga direct aan de slag met concrete adviezen en voeg je bij onze community van ruim 1.500 lezers.

De nieuwsbrief verschijnt 1 keer per twee maanden in je mailbox.

Familiebedrijf overdragen Veghel

Stoppen met ondernemen doe je meestal pas na je 65e, maar het plannen van jouw exit begint al veel eerder. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht hoe jij je werkzaamheden wilt beëindigen en de zaak wilt overdragen? Wat je, nadat je bent gestopt met werken, gaat doen? Wie je bedrijf wilt en kan gaan overnemen? Vragen die bepalend zijn in het succes van de overdracht.

Een bedrijfsoverdracht doe namelijk je niet zomaar even. Er gaat veel voorbereiding, planning en realisatie aan vooraf. Daarnaast moeten er veel keuzes gemaakt worden, die niet altijd even gemakkelijk zijn.

Met Xpeditie: 360 graden bedrijfsoverdracht heeft Bol Adviseurs een methode ontwikkelt waar we de harde kant (financiën) en planning samen brengen met de softe kant (ben je er klaar voor?) om met het volste vertrouwen de best passende keuzes te maken voor, tijdens en na de bedrijfsoverdracht.

Patrick Lambrechts

Directielid | Estate Planner | Belastingadviseur

Bol Adviseurs: veel meer dan dé accountant in Veghel

Als ondernemer wil je maar één ding: ondernemen! Gedreven door jouw dromen, ambities of uitdagingen. Deze samen ontdekken, oppakken en verwezenlijken is bij Bol Adviseurs vanzelfsprekend. Bij ons draait het namelijk om jou als ondernemer. We adviseren en ondersteunen je in jouw ondernemerschap, waarbij we bouwen op ons sterk financiële DNA en vertrouwen op onze multidisciplinaire werkwijze.

Zo brengen we het beste bij jou, je onderneming en je personeel naar boven. Kortom: Wij brengen Veghelse ondernemers in Topvorm!

Robin Geerts

Senior Organisatieadviseur
Kantoor-Veghel-Bol-Adviseurs-1