Bol Adviseurs is ISO 27001 gecertificeerd

Sinds 2018 is Bol Adviseurs ISO 27001 gecertificeerd. De certificering voor ISO 27001 geeft ons en onze klanten de bevestiging dat alle afdelingen en processen bij Bol Adviseurs voldoen aan de meest gebruikte norm voor informatiebeveiliging. ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Deze standaard beschrijft eisen voor het vaststellen, bijhouden en continu verbeteren van een Information Security Management Systeem. De identificatie van bedrijfsrisico’s en de implementatie van beveiligingsmaatregelen staan daarbij centraal.

De certificering is afgegeven door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft een uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Het ISO Certificaat met Statement of Applicability is op te vragen bij Security Officer Ruud Hofmans.

dekra-v2-e1573118356827-899x1024-1-1-1
Informatiebeveiliging is geen hype, maar een continu proces waarvan het belang en bijkomende risico's niet onderschat mogen worden.
Ruud Hofmans - Security Officer
Ruud-Hofmans-1

Infodocument: Veilig omgaan met informatie

Bol Adviseurs hecht veel waarde aan het veilig omgaan met informatie. Alleen een bewustwordingsprogramma, een virusscanner of een wachtwoordprocedure is niet voldoende. De keten is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom past Bol Adviseurs haar beveiligingsmaatregelen toe op mens, organisatie en techniek. In het infodocument Veilig omgaan met informatie lees je hoe Bol Adviseurs hier invulling aan geeft. Het infodocument is te raadplegen via onderstaande link.

Stel je vraag over de informatiebeveiliging van Bol Adviseurs