Wat kun je met Business Intelligence?

Met Business Intelligence verzamel je – via onze BIQ-tool – snel en automatisch alle data binnen jouw bedrijf. Deze worden vanuit alle hoeken van je onderneming samengebracht op één centrale plek en met elkaar gecombineerd. Dat levert in een handomdraai zeer waardevolle inzichten op. Zo kun je zien wat er wel goed gaat binnen je bedrijf, wat er niet of minder goed gaat en waar de verbeterpunten liggen.

De inzichten die je met Business Intelligence krijgt, zet je in om je bedrijfsvoering te optimaliseren, je bedrijf te laten groeien en/of het rendement te verbeteren. Je bepaalt zelf welke doelstellingen je precies met BI wilt behalen. Aan de hand van Key Performance Indicators (KPI’s) op je BI-dashboard zie je in één oogopslag hoe de zaken er voor staan.

Wil jij weten wat Business Intelligence allemaal kan doen voor jouw bedrijf? Download dan nu gratis onze brochure of neem vrijblijvend contact op met een van onze BI-specialisten via onderstaande buttons!

Business Intelligence  Logistiek 1
Met behulp van Business Intelligence bepaal je voor elke rit de juiste prijs
Hans Sengers - BI-specialist
Hans-Sengers

BI in de praktijk: Bureau Vet

Bureau Vet is een web- en online marketingbureau dat klanten helpt om zoveel mogelijk rendement uit hun marketinginvestering te halen met een duurzame en slimme werkwijze. Hierbij ligt de focus op Business To Business bedrijven in de zakelijke dienstverlening, technologie en maakindustrie. “Om te groeien en beter te worden is inzicht cruciaal. Natuurlijk was er het standaard ‘omzet-kosten-resultaat-overzicht’, maar dit was niet genoeg. Want om meer grip op het bedrijf te krijgen, willen we ook weten wat het rendement per project, per medewerker, per omzetgroep/dienst is en waar bijsturing nodig is.”

Erik Verpoort, eigenaar van Bureau Vet, maakt sinds 2018 gebruik van de Business Intelligence van Bol Adviseurs. Wat heeft BI hem sindsdien allemaal opgeleverd? Lees er alles over in de uitgebreide referentie die hij voor ons schreef!

MG_1542-1024x448-1

Wil je meer inzicht in jouw data?

Wil jij weten wat jij allemaal kunt met de data binnen jouw organisatie? Of wil jij inzicht in mogelijke fouten of risico’s in je data? Met de BI Quick scan bekijkt een BI-expert van Bol welke data je al hebt en welke informatie jij uit je data wil halen. Je ontvangt hiervan een data analyse rapportage. Vanuit die rapportage wordt er gekeken of er verder gebouwd kan worden aan dashboards en rapportages en of het inzetten van BI tools jouw bedrijf kan helpen

Wat levert een BI Quick scan je op?

  • Eerste data impressie
  • Inzicht in welke dashboards er gebouwd kunnen worden
  • Moeilijke informatie uit je organisatie eenvoudig naar boven kunnen halen

Blijf op de hoogte over Business Intelligence

Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Business Intelligence? Vul onderstaand formulier en blijf op de hoogte!