Instructiepagina Zivver

Vanaf 1 januari 2023 gebruikt Bol Adviseurs Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te delen. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met een moderne beveiliging versturen, en dat niemand anders dan jij de inhoud van de bestanden en e-mail kan lezen.

Met Zivver kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je veilig wilt versturen. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar verkeerde personen sturen.

Video: zo deel je veilig bestanden met Zivver.

Instructiepagina Zivver1

Video: zo stuur je een bericht van ZIVVER door naar je eigen mail.

De bewaartermijn van berichten binnen ZIVVER is 90 dagen. Daarna zijn mails en bijlagen niet meer beschikbaar. Het is mogelijk de berichten binnen het ZIVVER-platform als normale mail door te sturen naar je eigen e-mailadres. Daarnaast kun je ook het bericht downloaden. Op deze manier verlies je geen belangrijke informatie.

Het doorsturen of downloaden gaat per bericht/reactie. De kopie van het bericht wordt verstuurd naar de e-mail van de externe waar ook het originele ZIVVER bericht naar is gestuurd.

Recording 2023-05-24 at 11.28.07

Veelgestelde vragen over ZIVVER

Heb je een beveiligd e-mailbericht ontvangen van Bol Adviseurs via Zivver? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet je een sms-code invoeren.

Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die je op jouw telefoon ontvangt. Nu kun je het bericht lezen.

Je leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat op dezelfde beveiligde pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. Je kunt dan in het antwoordveld direct jouw reactie typen. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je een notificatie per e-mail.

Wil je een beveiligd bericht sturen of bestanden delen met jouw contactpersoon bij Bol Adviseurs, ga dan naar www.boladviseurs.nl en klik in het topmenu (naast inloggen) op ‘Veilig delen’, of klik op de button ‘Veilig bestanden delen’ bovenaan deze pagina.
Het bericht wordt altijd naar backoffice@boladviseurs.nl gestuurd. Geef daarom altijd aan voor wie het bericht bedoeld is.

Neem in dit geval contact op met je vaste contactpersoon bij Bol Adviseurs. Wij kunnen je deze informatie altijd opnieuw toezenden.

Ja dat is mogelijk. Volg onderstaande stappen om een eigen Zivver account aan te maken:

 

 1. Ga naar de Zivver WebApp aanmeldpagina.
 2. Vul je e-mailadres in.
 3. Klik op INSCHRIJVEN.
  • Je ontvangt nu een e-mail van Zivver in het postvak van je e-mailadres
 4. Ga naar je e-mail postvak.
 5. Open het bericht van Zivver.
 6. Klik op Aanmelding voltooien.
  • Er opent nu een nieuw venster
 7. Vul je volledige naam in.
 8. Maak een sterk wachtwoord aan. Vul dan nogmaals het wachtwoord in.
 9. Selecteer ‘Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden Consumenten en de Privacy- en cookieverklaring’.
 10. Klik Activeren
  • Je ontvangt nu een e-mail met een herstelcode in de inbox van je e-mailadres. Bewaar deze herstelcode goed. Je hebt hem nodig hebben wanneer je wachtwoord wijzigt.
 11. Klik op Ga verder.
  • Je hebt nu succesvol een Zivver-account aangemaakt. Je kunt hier alle conversaties met o.a. Bol Adviseurs teruglezen.
 12. Beveilig je account met een tweede-authenticatiefactor (2FA).
  Dit kan als volgt:
  1. Login met een SMS-code
  2. Login met een Authenticator-app
  3. Login met de Chrome Authenticator-extensie

 Voor meer informatie over de functionaliteiten van Zivver kun je het Help Center van Zivver raadplegen.

Wil je meer weten over (het gebruik van) Zivver? Ga dan naar www.zivver.nl of support.zivver.com.

Wil je meer weten over op welke manieren Bol Adviseurs data beschermt en privacy waarborgt? Lees er meer over op onze pagina over ons informatiebeveiligingsbeleid.

Belangrijk: Geef wijzigingen aan ons door!

Wijzigt jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer? Geef dit dan direct aan ons door via backoffice@boladviseurs.nl of via onderstaande button. Op deze manier kunnen wij veilig met jou blijven communiceren.

Stel je vraag over ZIVVER

Heb je vragen over ZIVVER? Laat middels onderstaand formulier een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.