Wat kun je met Business Intelligence?

Met Business Intelligence verzamel je – via onze BIQ-tool – snel en automatisch alle data binnen jouw bedrijf. Deze worden vanuit alle hoeken van je onderneming samengebracht op één centrale plek en met elkaar gecombineerd. Dat levert in een handomdraai zeer waardevolle inzichten op. Zo kun je zien wat er wel goed gaat binnen je bedrijf, wat er niet of minder goed gaat en waar de verbeterpunten liggen.

De inzichten die je met Business Intelligence krijgt, zet je in om je bedrijfsvoering te optimaliseren, je bedrijf te laten groeien en/of het rendement te verbeteren. Je bepaalt zelf welke doelstellingen je precies met BI wilt behalen. Aan de hand van Key Performance Indicators (KPI’s) op je BI-dashboard zie je in één oogopslag hoe de zaken er voor staan.

Wil jij weten wat Business Intelligence allemaal kan doen voor jouw bedrijf? Download dan nu gratis onze brochure of neem vrijblijvend contact op met een van onze BI-specialisten via onderstaande buttons!

97853652_s-600x300-1
Zowel voor de groot- als de detailhandel kan Business Intelligence veel waardevolle inzichten opleveren.
Thomas Janssen - BI-specialist
Thomas Janssen LR

BI in de praktijk: Woongelofelijk van Donzel

Woongelofelijk Van Donzel is al meer dan honderd jaar (111 om precies te zijn) een begrip in Uden. Om ook in de toekomst succesvol te blijven, had het familiebedrijf behoefte aan een gedetailleerde koppeling tussen prognoses en bedrijfsresultaten. “We werkten voorheen met een back-endsysteem dat specifiek ontwikkeld is voor de meubelbranche. Dat gaf ons weliswaar verschillende inzichten, maar het genereren ervan kostte veel tijd. Bovendien zochten we meer diepgang, bijvoorbeeld om factoren als rendement en marges tot op medewerker- of afdelingsniveau vast te kunnen stellen.”

We realiseerden voor Van Donzel een custom made rapportagetool, die directeur Pim van Donzel alle inzichten verschaft die hij nodig heeft. Wat heeft dit hem allemaal opgeleverd en wat is de grote meerwaarde van BI voor zijn handelsonderneming? Lees er alles over in de uitgebreide referentie die hij voor ons schreef!

Donzel

Wil je meer inzicht in jouw data?

Wil jij weten wat jij allemaal kunt met de data binnen jouw organisatie? Of wil jij inzicht in mogelijke fouten of risico’s in je data? Met de BI Quick scan bekijkt een BI-expert van Bol welke data je al hebt en welke informatie jij uit je data wil halen. Je ontvangt hiervan een data analyse rapportage. Vanuit die rapportage wordt er gekeken of er verder gebouwd kan worden aan dashboards en rapportages en of het inzetten van BI tools jouw bedrijf kan helpen

Wat levert een BI Quick scan je op?

  • Eerste data impressie
  • Inzicht in welke dashboards er gebouwd kunnen worden
  • Moeilijke informatie uit je organisatie eenvoudig naar boven kunnen halen

Blijf op de hoogte over Business Intelligence

Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Business Intelligence? Vul onderstaand formulier en blijf op de hoogte!