Wat kun je met Business Intelligence?

Met Business Intelligence verzamel je – via onze BIQ-tool – snel en automatisch alle data binnen jouw bedrijf. Deze worden vanuit alle hoeken van je onderneming samengebracht op één centrale plek en met elkaar gecombineerd. Dat levert in een handomdraai zeer waardevolle inzichten op. Zo kun je zien wat er wel goed gaat binnen je bedrijf, wat er niet of minder goed gaat en waar de verbeterpunten liggen.

De inzichten die je met Business Intelligence krijgt, zet je in om je bedrijfsvoering te optimaliseren, je bedrijf te laten groeien en/of het rendement te verbeteren. Je bepaalt zelf welke doelstellingen je precies met BI wilt behalen. Aan de hand van Key Performance Indicators (KPI’s) op je BI-dashboard zie je in één oogopslag hoe de zaken er voor staan.

Wil jij weten wat Business Intelligence allemaal kan doen voor jouw bedrijf? Download dan nu gratis onze brochure of neem vrijblijvend contact op met een van onze BI-specialisten via onderstaande buttons!

Business Intelligence van inzicht tot actie 2
Business Intelligence kan het overschrijden van projecturen en -budgetten bij projectorganisaties voorkomen.
Hans Sengers - BI-specialist
Hans Sengers LR

BI in de praktijk: SSEB

Slim investeren en projecten verantwoord managen – dat willen we allemaal. In het geval van Smart Solutions Engineering Boxmeer (SSEB) uit Boxmeer vroeg dat om meer inzicht in (verwachte) rendementen en een betere afstemming tussen prestatie en financieel resultaat. “Vandaag de dag zijn we een complete ontwikkelaar. Dat betekent dat we ook onderdelen inkopen. Daar zat een grote uitdaging: zijn onze voorfinancieringen wel verantwoord? Matchen prestatie en facturatie voldoende? Want op financieringstekorten en het opdrogen van werkkapitaal zitten we uiteraard niet te wachten. In het belang van de continuïteit van ons bedrijf wilden we meer en beter inzicht in actuele cijfers en trends.”

Reden voor directeur Frank Hubers om Bol Adviseurs in te schakelen. Wat heeft Business Intelligence hem allemaal opgeleverd en wat is de grote meerwaarde van BI voor zijn projectorganisatie? Lees er alles over in de uitgebreide referentie die hij voor ons schreef!

Wil je meer inzicht in jouw data?

Wil jij weten wat jij allemaal kunt met de data binnen jouw organisatie? Of wil jij inzicht in mogelijke fouten of risico’s in je data? Met de BI Quick scan bekijkt een BI-expert van Bol welke data je al hebt en welke informatie jij uit je data wil halen. Je ontvangt hiervan een data analyse rapportage. Vanuit die rapportage wordt er gekeken of er verder gebouwd kan worden aan dashboards en rapportages en of het inzetten van BI tools jouw bedrijf kan helpen

Wat levert een BI Quick scan je op?

  • Eerste data impressie
  • Inzicht in welke dashboards er gebouwd kunnen worden
  • Moeilijke informatie uit je organisatie eenvoudig naar boven kunnen halen

Blijf op de hoogte over Business Intelligence

Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Business Intelligence? Vul onderstaand formulier en blijf op de hoogte!