Goed advies over ondernemen bij Bol Adviseurs Venray

Ondernemen doe je niet alleen. Als ondernemer vertrouw je immers op je deskundige medewerkers, maar ook op de externe specialisten die je inschakelt om je bedrijf te laten groeien. En met groei bedoelen we niet alleen in omvang, want ook op het gebied van dienstverlening wil je je blijven ontwikkelen. Dan is het goed om te weten dat Bol Adviseurs diverse expertises in huis heeft die jou als ondernemer verder helpen:

Bol Adviseurs_vestiging_Venray

Adviesbureau in Venray – altijd bij jou in de buurt

Wij hebben gemerkt dat het voor ondernemers heel prettig is om een vertrouwd aanspreekpunt in de buurt te hebben. Daarom kiezen wij ervoor om met ons accountantskantoor in Venray zo regionaal mogelijk te werken. Bij ons kun je terecht met al je vragen over ondernemen – van cijfers tot ICT en van financiën tot mensen.

Met circa 175 medewerkers met uiteenlopende vakdisciplines hebben wij altijd de kennis en kunde in huis om je de ondersteuning te bieden waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dus zoek je bijvoorbeeld een ICT specialist, een HR-adviseur of een accountant in Venray? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Maak kennis met Bol Adviseurs Venray

Als accountantskantoor in Venray vinden wij het belangrijk om nauwe banden te onderhouden met de ondernemers die wij adviseren, helpen en ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Is dit ook iets voor jou en ben jij ook toe aan een persoonlijke benadering? Dan stellen wij ons graag aan je voor in een kennismakingsgesprek.

Ook als je nog niet helemaal duidelijk hebt hoe wij jou verder kunnen helpen, komen we graag met jou in contact. Graag zelfs, want in een persoonlijk gesprek kom je meer over ons te weten.

personeel905383-2

Bol Venray

Bezoekadres
Hoogakker 15
5802 MA Venray

E-mailadres
info@boladviseurs.nl

Postadres:
Postbus 142
5830 AC Boxmeer

Telefoonnummer:
(088) 1211 300 – Algemeen
(088) 1211 400 – Bol HRM

 

Bol Adviseurs_vestiging_Venray