Met exit planning op xpeditie

Ondernemen is een avontuur. Het avontuur is misschien nog lang niet ten einde, maar – zoals iedere reiziger weleens heeft – toch denk je af en toe al aan die laatste reisdag: de dag dat je je bedrijf overdraagt. Daarom is het slim om na te denken over de manier waarop jij je werkzaamheden wilt beëindigen en de zaak wilt overdragen. Onze Exit Planning neemt je mee op XPEDITIE 360° bedrijfsoverdracht…

WELKOM OP DEZE XPEDITIE

Met Exit Planning helpen we ondernemers en hun naasten de best passende keuzes te maken voor, tijdens én na de overdracht van de onderneming: we brengen je in topvorm voor de bedrijfsoverdracht. Want een bedrijfsoverdracht is niet niets. Het is een zoektocht, een expeditie.

XPEDITIE 360° bedrijfsoverdracht is speciaal ontwikkeld voor de Exit Planning. In deze methode brengen we de harde kant (financiën en planning) samen met de softe kant (ben je er klaar voor?). Aan de hand van een uitgekiend stappenplan helpen we jou de overdracht van je bedrijf voor te bereiden en te plannen.

Dit is XPEDITIE 360° bedrijfsoverdracht

We vergelijken de bedrijfsoverdracht vaak met een expeditie naar nieuwe oorden. Een goede planning en weten waar je naartoe wilt, is hierbij essentieel. En dat is precies waar XPEDITIE 360° jou bij helpt!

Tijdens jouw XPEDITIE 360° houden we halt bij tussenstations waar ingezoomd wordt op de belangrijke beslissingen die je moet nemen rondom de bedrijfsoverdracht.

Start mijn Xpeditie

Vertrekpunt Oriëntatiehaven

Waarom jouw Exit Planning misschien nu al begint

Een goede voorbereiding van de bedrijfsoverdracht begint niet een paar maanden, één of twee jaar van tevoren, maar veel eerder.

Zelfs als je de komende tien jaar nog niet wilt stoppen, is het raadzaam om nú al na te denken over jouw eigen Exit Planning. Want zoals onze Xpeditie 360° Bedrijfsoverdracht wel laat zien, is dat het overdragen van het familiebedrijf geen weekendje weg, maar een heuse expeditie is. En zoiets vraagt om een grondige voorbereiding.

Waar en wanneer begin je? . .

Land van ambities

Op Xpeditie gaan doe je niet alleen

Één van de belangrijkste uitgangspunten van de Xpeditie is dat je niet alleen staat in de bedrijfsoverdracht.

Je hebt niet alleen de expertise van onze XPEDITIE-begeleiders tot je beschikking – óók je familie en andere betrokkenen in het bedrijf sluiten zich aan bij XPEDITIE 360°. Samen beslissingen nemen is immers één van de pijlers van onze Exit Planning.

Samen naar de gewenste eindbestemming . .

Baai der ontdekking

Aandacht voor het hele traject

XPEDITIE 360° biedt jou als ondernemer een structurele aanpak waarin wij ons richten op zowel de attractiveness (is je bedrijf op orde en aantrekkelijk genoeg?) als op de readiness (ben jij als ondernemer er klaar voor?).

Met XPEDITIE 360° heb je aandacht voor het hele traject. De harde kant kan immers niet zonder de zachte kant en vice versa. Onze unieke aanpak laat geen onderdeel onbelicht. En dat is wel zo prettig als je op expeditie gaat.

Bekijk het complete begeleidingstraject . .

Basecamp

Reisplanning

Om je te begeleiden tijdens de expeditie hebben we actiekaarten ontwikkeld waarop precies staat wat we gaan doen en wat er van jou en de betrokkenen verwacht wordt in iedere fase van de overdracht.

Je legt namelijk niet alleen plannen vast, je voert ook actiepunten uit – bedrijfsmatig én privé – die eraan bijdragen het einddoel naar ieders tevredenheid te bereiken.

In 5 stappen naar succesvolle exit strategie . .

Actie-archipel

Koers houden

Het stappenplan van XPEDITIE 360° zorgt ervoor dat je geen moment van jouw koers afwijkt. Deze duidelijke koers is belangrijk voor jou als ondernemer. We hebben een duidelijk beginpunt en weten waar we naartoe gaan. Verdwalen is niet mogelijk met XPEDITIE 360°!

Eindbestemming landingsbaan

Jouw Exit Planning – ga mee op XPEDITIE 360°

Samen met het ervaren team van specialisten werk je toe naar de gewenste eindbestemming: de definitieve bedrijfsoverdracht.

Met XPEDITIE 360° Bedrijfsoverdracht ondersteunen wij je op een unieke wijze die aanspreekt, uitdaagt én resultaten boekt. Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd wat onze Exit Planning voor jou persoonlijk inhoudt? Onze experts vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Neem contact met ons op

BROCHURE

XPEDITIE 360° bedrijfsoverdracht is een intensieve, dynamische en vooral enorm leerzame aanpak waarin persoonlijke-, financiële- en bedrijfsdoelen geïntegreerd zijn. Met ruimte en aandacht voor de diverse emoties voor, tijdens én na de overdracht.

Meer informatie over onze totaalaanpak rondom Exit Planning vind je in onze brochure.

Download de brochure

ZELF OP XPEDITIE? NEEM CONTACT OP

Met XPEDITIE 360° Bedrijfsoverdracht ondersteunen wij de bedrijfsoverdracht op een unieke wijze die aanspreekt, uitdaagt én resultaten boekt. Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd wat onze Exit Planning voor jou persoonlijk inhoudt? Onze experts vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen.

ONZE XPEDITIE-BEGELEIDERS

Robin Geerts

Senior Organisatieadviseur

088 1211 316

Plan een afspraak met mij

Patrick Lambrechts

Directeur – Estate planner

088 1211 309

Plan een afspraak met mij

Ben je een ondernemer in een familiebedrijf en ben je benieuwd wat Exit planning voor jou en jouw bedrijf inhoudt? Neem dan contact met ons op! Bel 088 1211 300 of plan een afspraak.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ben je nog niet klaar om het traject van de bedrijfsoverdracht in te gaan, maar heb je wel een familiebedrijf die je in te toekomst gaat overdragen? Vul onderstaand formulier in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom bedrijfsoverdracht, Exit Planning en XPEDITIE 360°.