Vermogen en Pensioen

Je zult niet altijd ondernemer blijven. Je financiële situatie ná bedrijfsverkoop of -beëindiging is echter voor veel ondernemers een behoorlijk onzekere factor. De financiële experts van Bol Adviseurs  helpen met het scherp krijgen van antwoorden op vragen als:

  • Als je stopt, heb je dan wel voldoende vermogen opgebouwd?
  • Hoe zorg je dat je fiscaal vriendelijk over je opgebouwde vermogen kunt beschikken als je eenmaal gaat stoppen?
  • Hoe je jouw vermogen juist fiscaal gunstig kunt overdragen naar de volgende generatie?

Jouw persoonlijke financiële planning

De vermogensplanners van Bol Adviseurs ondersteunen ondernemers bij dit soort vraagstukken. Als gecertificeerde estate planners hebben zij zich gespecialiseerd in pensioenen van ondernemers. Ze hebben een vracht aan ervaring in het opstellen van persoonlijke financiële planningen en zorgen altijd dat deze volledig afgestemd wordt op jouw voorwaarden en doelstellingen. Verder staan ze ook voor je klaar als het gaat om beleggen in zowel het binnen- of buitenland.

Onze diensten:

Vermogensplanning

Het valt niet mee om in te schatten of jouw toekomstige inkomsten en uitgaven met elkaar in balans zijn. Zeker niet als je ondernemer bent, dan wil je inzicht in jouw huidige en toekomstige financiële middelen; zowel zakelijk als privé. De vermogensplanners van Bol Adviseurs hebben veel ervaring met het opstellen van financiële planningen voor ondernemers. Zij maken jouw persoonlijke financiële planning op een onderbouwde manier inzichtelijk.

Meer informatie over Vermogensplanning

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.