Ik heb meegedaan aan de Short Track om te ontdekken of ik interesse heb in de overname van het bedrijf van m’n vader. Ook was ik benieuwd om er achter te komen welk type ondernemer ik ben en wat ik dan eventueel wil gaan betekenen in het bedrijf. De Short Track Ondernemerschap heeft ervoor gezorgd dat ik voor mijzelf nu duidelijk heb welke rol ik wil gaan spelen. De voorbeelden uit de praktijk, van zowel de trainers als de andere deelnemers, spraken me erg aan.

 

Bekijk de trailer!

Hoe ziet een sessie van de Short Track Ondernemerschap er nu precies uit en wat zijn de ervaringen van de deelnemers? Tijdens de voorgaande editie hebben we enkele mooie beelden opgenomen die we graag met je delen.  Bekijk hiernaast video voor een sfeerimpressie van de Short Track Ondernemerschap!

Vijf redenen voor een shorttrackavontuur

  1. Interactie: met en van elkaar leren
  2. Je werkt aan persoonlijke doelen
  3. Geen 'wat-kennis', maar 'hoe-kennis'
  4. Het past altijd in je agenda
  5. We kunnen later een verdiepingsslag maken
5 redenen voor een shorttrack avontuur

Programma, locatie, kosten

De sessies van de Short Track Ondernemerschap worden een keer per maand gehouden (m.u.v. de zomermaanden). De bijeenkomsten duren van 15.30 tot 19.30 uur en vinden plaats op de vestiging van Bol Adviseurs in Veghel. Tijdens de bijeenkomsten wordt er voor een diner gezorgd. De kosten voor deze training zijn € 2.500 (excl. BTW).

test shorttrackv2
Ik wilde er graag achter komen wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een onderneming. Ik had namelijk het gevoel nog erg onwetend te zijn op dat gebied. Tijdens het doeltreffende en praktijkgerichte programma kwamen alle aspecten van het ondernemerschap aan bod. Ik heb geleerd dat je als ondernemer van alle markten thuis moet zijn, maar dit betekent niet dat je alles tot in detail hoeft te weten. Je moet zorgen dat je precies genoeg weet om grip op de situatie te houden. Een erg waardevol inzicht, waardoor ik met vertrouwen de toekomst tegemoet zie.

Inschrijven voor de Short Track Ondernemerschap training

Heb jij interesse om deel uit te maken van de volgende Short Track Ondernemerschap? Laat je gegevens achter in het formulier en ik neem contact met je op.

 

Robin Geerts

Senior Organisatie Adviseur

Laat hieronder je gegevens achter