Ondernemen in zwaar weer

Het zijn turbulente tijden voor ondernemers. De gestegen energiekosten, personeelstekorten, hoge inflatie, laag consumentenvertrouwen, lange levertijden en hoge grondstofprijzen: ze zorgen niet alleen voor een onzeker ondernemersklimaat, maar voor sommige bedrijven komt zelfs de continuïteit in het geding. In het nieuws komt het bericht dat ondernemingen hun deuren sluiten steeds vaker voorbij. Bij Bol kunnen we onze ogen hier niet voor sluiten, want ook onze klanten kunnen in de problemen raken door al deze ontwikkelingen.

93452566_s-16

Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Des te eerder er kan worden bijgestuurd, des te groter is de kans voor de onderneming om deze crises te doorstaan. Daarom hebben wij het dossier ‘Ondernemen in zwaar weer’ gevormd, als opvolger van het Coronadossier. Met een multidisciplinair team bekijken we vanuit een breed perspectief welke maatregelen genomen kunnen worden om jouw onderneming toekomstbestendig te maken én te houden. Daarvoor houden we intensief zicht op de actuele steunmaatregelen en financiële tegemoetkomingen. We duiken diep in de voorwaarden van deze regelingen, zodat we een goede inschatting kunnen maken of deze mogelijk van toegevoegde waarde zijn.

Hulp nodig? Neem contact met ons op!

We kunnen ons goed voorstellen dat je in deze turbulente tijd met veel vragen zit. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Onze adviseurs Marcel Peusens en Renate Baken staan klaar voor al je vragen rondom dit thema en kunnen je bijvoorbeeld helpen om de steunmaatregelen te implementeren in jouw specifieke situatie.

Marcel-renate

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer weten over dit onderwerp? Onze specialisten staan voor je klaar! Stel je vraag via het formulier hiernaast en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!