Alfons Freriks Logistics uit Veenwouden weet onder leiding van Alfons Freriks de complexe transportwereld effectief te benaderen. Hij vindt bij Bol Adviseurs de juiste sparringpartners en rijdt er graag voor van Friesland naar Boxmeer. Directeur-Eigenaar Alfons Freriks vertelt wat samenwerken met Bol hem oplevert. 

Succesvolle reorganisatie bij Alfons Freriks Logistics

Via Jacques Nabuurs uit Haps maakte ik in 1978 kennis met Nard Konings, oud-directielid van Bol. Ik vond in hem wat ik zocht. Dat geldt ook voor zijn opvolgers. Als je op één lijn zit, is afstand geen issue. Bol staat ons met raad en daad bij om de bedrijfsinrichting helder te houden, zodat wij kunnen focussen op het generen van omzet. En dat werkt goed, want we zijn al jaren winstgevend. In 2013 steeg onze omzet zelfs met 25%. Daar ben ik best trots op.

Tijdige reorganisatie

We regisseren in opdracht van onze klanten wereldwijde goederenstromen, naar elke uithoek van de wereld. Via weg, water, rail en lucht. De eerste jaren reden we met eigen trailers en hadden we vestigingen in het buitenland. Maar in de jaren negentig zagen we de transportwereld veranderen. Toen heb ik met brede ondersteuning van Bol Adviseurs het bedrijf tijdig fors gereorganiseerd.

Vooruitziende blik

De vooruitziende blik van Bol is voor mij van grote toegevoegde waarde. Ze lopen altijd twee stappen vooruit, onontbeerlijk in deze dynamische tijd. Op jaarverslagen krijg ik zowel kritische feedback als opbouwende suggesties. Heel prettig. En over de toekomst gesproken, mocht mij iets overkomen, dan ligt er een draaiboek klaar. Ook dat levert gezamenlijk klankborden op!

Alfons Freriks – Directeur-eigenaar bij Alfons Freriks Logistics

"Bol staat ons met raad en daad bij om de bedrijfsinrichting helder te houden"

Heb je een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem dan aan Patrick!

Ik ben binnen de directie verantwoordelijk voor de fiscale afdeling. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in vraagstukken waarbij zakelijk en privé elkaar raken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Bol jouw onderneming kan bieden? Stuur me dan een berichtje via het formulier hieronder of bel naar 088 1211 300. Ik vertel je graag meer!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.