Salarisadministratie en loonverwerking

Of er nu twee of tweehonderd medewerkers op de loonlijst staan: iedere werkgever voert een salarisadministratie. Veel ondernemers besteden het uit, sommigen doen het zelf. Maar hoe u het ook doet: u wilt het goed doen. Dat moet van de Belastingdienst, van uw kritische medewerkers en van uzelf. Het team van salarisadministrateurs van Bol Adviseurs heeft alle kennis in huis van actuele regelgeving.

Dus wat ook uw voorkeur heeft: de loonadministratie uitbesteden of (een deel) zelf doen, wij zorgen dat niet alleen uw salarisverwerking, maar uw gehele personeelsadministratie makkelijker, inzichtelijker en een efficiënter wordt.

De salarisverwerking: Zelf doen.

Correcte betaling van de salarissen is voor uw medewerkers van het allergrootste belang. Het is dus zaak om deze administratie goed te voeren. Dit kan met behulp van B-OnLine HRM, de online salaris­verwerkingssoftware. Zo kunt u de salarisadministratie volledig in eigen beheer voeren. Vindt u dit net iets te risicovol? Laat dan onze salaris-professionals het voorbereidende werk dat u heeft gedaan controleren. Zo kunt u een deel zelf doen en toch 100% vertrouwen op een correcte verloning.

De salarisverwerking: Uitbesteden.

Besteedt u de salarisadministratie liever uit? Kies dan voor Bol Adviseurs en u hoeft zich nooit meer druk te maken om de lonen. We nemen de administratieve afhandeling van de salarissen van u over. De gegevens zijn online voor u beschikbaar. Desgewenst verzorgen wij aanvullend ook de noodzakelijke meldingen aan het uwv, uw pensioenfonds en uw verzekeraar. Continuïteit is dus op alle vlakken gewaarborgd.

Ons team van salarisadministrateurs heeft alle kennis in huis van actuele regelgeving. Deze kennis gebruiken we om u proactief te informeren over bijvoorbeeld cao-ontwikkelingen in uw branche of andere zaken die voor u als werkgever van belang zijn.

Dit geeft u rust en zekerheid.

Grensoverschrijdende salarissen

Bol Adviseurs heeft specialisten in huis met diepgaande kennis van grensoverschrijdend werken. Wanneer uw medewerkers (soms) over de grens werken, of buiten Nederland wonen, dan zorgen wij dat de salarisverwerking hierop aangepast wordt. Bovendien kunnen we voor uw medewerkers de persoonlijke consequenties van het werken in het buitenland in beeld brengen, bijvoorbeeld op het gebied van gesplitste salarissen, hypotheekrenteaftrek, sociale zekerheid of AOW opbouw.

"Onze klant kennen en oog hebben voor detail. Daarmee maken onze adviseurs het verschil." Paul Vogels Salarisadviseur

Salarisadministratie aangevuld met online tools

Bol Adviseurs maakt gebruik van best-in-class online tools voor salaris- en personeelsadministratie.

Deze online software biedt naast de online salarisadministratie ook een Ziekteverzuimmodule waarmee u beter grip krijgt op uw ziekteverzuim, een HRM Module voor registratie van onder meer verlof, opleidingen en verstrekkingen en een Beoordelingsmodule waarmee u beter kunt sturen op de ontwikkeling van medewerkers. Tot slot geeft onze ESS-module (Employee Self Service) uw medewerkers toegang tot hun loonstroken en digitaal dossier, maar biedt het ook de mogelijkheid om online verlof aan te vragen.

Wilt u de salarissen laten verwerken door Bol Adviseurs of gebruik maken van onze online tools?

We doen u graag een voorstel.

Laat hier uw gegevens achter, zodat we contact kunnen opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geven we aan hoe wij in uw situatie precies te werk gaan en welke opties er zijn. U kunt van daaruit bepalen of u gebruik wilt maken van ons aanbod om de salarissen voor uw medewerkers te verwerken.
Sticker - Vrijblijvend Kennismaken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.