HRM Advies of Personeelsadvies

De kracht van jouw bedrijf zijn vaak je mensen. Als werkgever wil je daarom zo goed mogelijk voor jouw personeel zorgen en het werkklimaat zo aangenaam mogelijk maken. Lastig, wanneer je niet de juiste kennis in huis hebt om dit te realiseren. Onze HRM adviseurs begeleiden je bij alle personeel gerelateerde vraagstukken die ontstaan tussen het aannemen en het uiteindelijke vertrek van jouw personeel.

Onafhankelijke partij

Keuzes maken voor en met jouw personeel kan emotioneel belastend zijn. Je wilt namelijk geen fouten maken als het op je personeel aan komt. Voornamelijk bedrijven die midden in groei en ontwikkeling staan krijgen te maken met een toename van personeel gerelateerde vraagstukken. Daardoor wordt het steeds moeilijker om voor iedere situatie de beste oplossing te vinden die zowel past bij jouw medewerkers, als ook bij jouw organisatie.

Met onze HRM adviseurs neem je een onafhankelijke partij in huis die je een objectief beeld van de situatie kan schetsen en waar nodig als bemiddelaar kan optreden. Onze adviseurs hebben een adviserende functie over onderwerpen als arbeidsrecht, contracten, loonbelasting (WKR), sociale zekerheid, arbeidsconflicten, het opleiden van jouw werknemers, het belonen van jouw werknemers en bij ziekte en re-integratie van jouw werknemers. Ook voor vragen met betrekking tot grensoverschrijdend personeel kun je bij ons terecht.

Expertise aan huis

Wij geven niet alleen advies, maar zoeken samen met jou actief naar een oplossing. Onze adviseurs treden hierbij als sparringpartner op en voorzien je van relevante kennis die je het vraagstuk vanuit een ander perspectief laat zien. Dit leidt tot nieuwe inzichten, waardoor jij uiteindelijk de beste keuze kunt maken.

Vaak betrekken wij onze collega’s uit andere vakgebieden bij een vraagstuk, waardoor een kruisbestuiving van kennis ontstaat. Kunnen wij niet helpen, dan gaan wij op zoek naar andere deskundigen binnen ons netwerk. Zo zijn we samen met jou de regisseur van jouw personeelsaangelegenheden.

“Als het gaat om medewerkers is voor ons persoonlijke betrokkenheid essentieel!” Hein Vriens HRM Adviseur

Bedrijfsoverdracht

Er komt een moment dat je de leeftijd bereikt waarop jij jouw onderneming aan de jongere generatie wilt overdragen. Zij kunnen over personeel andere ideeën en wensen hebben. Wij kunnen je helpen om jouw personeelsbeleid op die manier in te richten dat het voor jouw kinderen of andere kopers aantrekkelijk wordt om het bedrijf over te nemen.

Actuele kennis

Als adviseur is het onze taak om te zorgen dat jij te alle tijden actuele regelingen en documenten tot je beschikking hebt. Dit bieden we op een laagdrempelige manier aan via verschillende tools waar jij als klant gebruik van kunt maken. Hierdoor mis je geen essentiële zaken en kun je tijdig actie ondernemen. Een besparende manier om constante kennisontwikkeling en actualisatie op gebied van HRM te beperken.

Ben jij op zoek naar specialistisch HRM-advies?

Maak vrijblijvend kennis met Bol

Onze HRM adviseurs vinden de best passende oplossing in elke situatie en bieden je een objectief advies in jouw specifieke situatie. Laat hier je gegevens achter, zodat we contact met jou op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.