Salaris en Beloning

Ongeacht of er nu twee of tweehonderd medewerkers op de loonlijst staan: iedere werkgever voert een salarisadministratie. Je kunt dit uitbesteden of (deels) zelf doen. Wat je voorkeur ook heeft: Bol Adviseurs kan je helpen om je salarisverwerking en zelfs je gehele personeelsadministratie makkelijker, inzichtelijker en efficiënter te maken. Een correcte verloning is van groot belang voor je werknemers én voor jezelf. Ons team van gecertificeerde salarisadministrateurs heeft alle kennis in huis van actuele regelgeving. Samen met jou zorgen ze onder meer voor juiste verwerking van mutaties, correcte afdrachten van de loonheffingen en juiste toepassing van de CAO. Ook adviseren ze op het gebied van mogelijke subsidies die voor jou als werkgever toepasbaar zijn.

Online tools

Bij Bol Adviseurs maken we gebruik van best-in-class online tools voor het voeren van salaris- en personeelsadministratie. Hierdoor heb je waar en wanneer je wilt toegang tot je salarisadministratie en heb je meer tijd om te doen waar het voor jou écht om draait: ondernemen.

Onze diensten:

Salarisadministratie & Loonverwerking

Correcte betaling van de salarissen is voor jouw medewerkers van het allergrootste belang. Het is dus zaak om deze administratie goed te voeren. Als ondernemer heb je de keuze om dit zelf te doen, of (deels) uit te besteden. Wat jouw voorkeur ook heeft, de specialisten van Bol Adviseurs zorgen dat niet alleen jouw salarisverwerking, maar je gehele personeelsadministratie makkelijker, inzichtelijker en een efficiënter wordt.

Meer informatie over Salarisadministratie & Loonverwerking

HRM-advies

De kracht van jouw bedrijf zijn vaak je mensen. Als werkgever wil je daarom zo goed mogelijk voor jouw personeel zorgen en het werkklimaat zo aangenaam mogelijk maken. Lastig, wanneer je niet de juiste kennis in huis hebt om dit te realiseren. Onze HRM adviseurs begeleiden je bij alle personeel gerelateerde vraagstukken die ontstaan tussen het aannemen en het uiteindelijke vertrek van jouw personeel.

Meer informatie over HRM-advies

Online tools voor werkgevers

Als werkgever heb je het beste met jouw personeel voor. Door gebruik te maken van diverse online tools kun je alles rondom jouw personeels- en salarisadministratie snel en overzichtelijk op één plaats regelen. Zo heb je meer tijd om te doen wat je leuk vindt: ondernemen. Dit kan met B-Online HRM. Onze ervaren adviseurs maken je graag wegwijs in dit online programma, zodat je zelf gericht aan de slag kunt gaan.

Meer informatie over Online tools voor werkgevers

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.