Personeelsmanagement

Voor veel bedrijven in het MKB is vandaag de dag niet het vinden van nieuwe klanten, maar vooral het vinden en binnenhouden van de juiste mensen de grootste uitdaging. Daarmee wordt het personeelsmanagement een kritische factor voor succes. De HRM adviseurs van Bol kunnen je helpen om je personeelsmanagement op topniveau te brengen en te houden. We kunnen je bijvoorbeeld helpen om je toekomstige personeelsbehoefte in kaart te brengen. Of helpen om je verzuim omlaag te brengen. Ook kunnen we je personeelsbeleid aanscherpen en vastleggen. Daarnaast kunnen we ondersteunen in werving en selectietrajecten en het opstellen of checken van arbeidscontracten. Je kunt ons inschakelen voor de diverse afzonderlijke aspecten van het personeelsmanagement, maar je kunt dit zelfs geheel aan ons uitbesteden, waardoor we eigenlijk optreden als een soort externe  ‘personeelsregisseur’.

Onze diensten:

HRM-advies

De kracht van jouw bedrijf zijn vaak je mensen. Als werkgever wil je daarom zo goed mogelijk voor jouw personeel zorgen en het werkklimaat zo aangenaam mogelijk maken. Lastig, wanneer je niet de juiste kennis in huis hebt om dit te realiseren. Onze HRM adviseurs begeleiden je bij alle personeel gerelateerde vraagstukken die ontstaan tussen het aannemen en het uiteindelijke vertrek van jouw personeel.

Meer informatie over HRM-advies

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.