HRM Advies of Personeelsadvies

De kracht van uw bedrijf zijn vaak de mensen. Als werkgever wilt u daarom zo goed mogelijk voor uw personeel zorgen en het werkklimaat zo aangenaam mogelijk maken. Lastig, wanneer u niet de juiste kennis in huis hebt om dit te realiseren. Onze HRM adviseurs begeleiden u bij alle personeel gerelateerde vraagstukken die ontstaan tussen het aannemen en het uiteindelijke vertrek van uw personeel.

Onafhankelijke partij

Keuzes maken voor en met uw personeel kan emotioneel belastend zijn. U wilt namelijk geen fouten maken als het op uw personeel aan komt. Voornamelijk bedrijven die midden in groei en ontwikkeling staan krijgen te maken met een toename van personeel gerelateerde vraagstukken. Daardoor wordt het steeds moeilijker om voor iedere situatie de beste oplossing te vinden die zowel past bij uw medewerkers, als ook bij uw organisatie.

Met onze HRM adviseurs neemt u een onafhankelijke partij in huis die u een objectief beeld van de situatie kan schetsen en waar nodig als bemiddelaar kan optreden. Onze adviseurs hebben een adviserende functie over onderwerpen als arbeidsrecht, contracten, loonbelasting (WKR), sociale zekerheid, arbeidsconflicten, het opleiden van uw werknemers, het belonen van uw werknemers en bij ziekte en re-integratie van uw werknemers. Ook voor vragen met betrekking tot grensoverschrijdend personeel kunt u bij ons terecht.

Expertise aan huis

Wij geven niet alleen advies, maar zoeken samen met u actief naar een oplossing. Onze adviseurs treden hierbij als sparringpartner op en voorzien u van relevante kennis die u het vraagstuk vanuit een ander perspectief laat zien. Dit leidt tot nieuwe inzichten, waardoor u uiteindelijk de beste keuze kunt maken.

Vaak betrekken wij onze collega’s uit andere vakgebieden bij een vraagstuk, waardoor een kruisbestuiving van kennis ontstaat. Kunnen wij niet helpen, dan gaan wij op zoek naar andere deskundigen binnen ons netwerk. Zo zijn we samen met u de regisseur van uw personeelsaangelegenheden.

“Als het gaat om medewerkers is voor ons persoonlijke betrokkenheid essentieel!” Hein Vriens HRM Adviseur

Bedrijfsoverdracht

Er komt een moment dat u de leeftijd bereikt waarop u uw onderneming aan de jongere generatie wilt overdragen. Zij kunnen over personeel andere ideeën en wensen hebben. Wij kunnen u helpen om uw personeelsbeleid op die manier in te richten dat het voor uw kinderen of andere kopers aantrekkelijk wordt om het bedrijf over te nemen.

Actuele kennis

Als adviseur is het onze taak om te zorgen dat u te alle tijden actuele regelingen en documenten tot uw beschikking heeft. Dit bieden we op een laagdrempelige manier aan via verschillende tools waar u als klant gebruik van kunt maken. Hierdoor mist u geen essentiële zaken en kunt u tijdig actie ondernemen. Een besparende manier om constante kennisontwikkeling en actualisatie op gebied van HRM te beperken.

Bent u op zoek naar specialistisch HRM-advies?

Maak vrijblijvend kennis met Bol

Onze HRM adviseurs vinden de best passende oplossing in elke situatie en bieden u een objectief advies in uw specifieke situatie. Laat hier uw gegevens achter, zodat we contact met u op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.