Groei en Ontwikkeling

Als werkgever heb je er alle belang bij dat het talent in je bedrijf zich kan ontwikkelen. De adviseurs van Bol kunnen het jou wat makkelijker maken om dit te realiseren. Voor individuele medewerkers kunnen we je bijvoorbeeld helpen met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) voor medewerkers, persoonlijke profiel analyses maken, individuele trainings- of coachingstrajecten verzorgen. Soms zitten de knelpunten in je bedrijf echter niet op individueel niveau, maar binnen teams. Daarom verzorgen we bijvoorbeeld ook groepstrainingen, (management) team coaching en maken we ook team-analyses.

Onze diensten:

HRM-advies

De kracht van jouw bedrijf zijn vaak je mensen. Als werkgever wil je daarom zo goed mogelijk voor jouw personeel zorgen en het werkklimaat zo aangenaam mogelijk maken. Lastig, wanneer je niet de juiste kennis in huis hebt om dit te realiseren. Onze HRM adviseurs begeleiden je bij alle personeel gerelateerde vraagstukken die ontstaan tussen het aannemen en het uiteindelijke vertrek van jouw personeel.

Meer informatie over HRM-advies

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.