Succesvol onderhandelen

Als ondernemer of commercieel medewerker kom je regelmatig in onderhandelingssituaties terecht. jij maar ook de ander handelt hierbij vanuit eigen belang om zo het beste resultaat te behalen. Met goede onderhandelingsvaardigheden is dat een stuk makkelijker.
Onze adviseurs kunnen je ondersteunen in het ontwikkelen van jouw onderhandelingscompetenties én die van je medewerkers.

Investeren in competenties

Wanneer je goed inzicht hebt in jouw eigen onderhandelingstactiek en tips krijgt over de tactieken van de andere partij, geeft dit zelfvertrouwen. Dit kan cruciaal zijn wanneer je een belangrijke deal wilt sluiten. Door middel van onderhandelingstraining leer je onder andere hoe jij zich het beste kunt voorbereiden op de onderhandelingen en op welke wijze jij jouw belangen overeind houdt en tegelijkertijd de ander ook wat gunt. Daarbij leer je dat het soms beter is om geen deal te sluiten dan een slechte deal. Je kunt jouw eigen onderhandelingsvaardigheden verbeteren maar óók die van je personeel. De investering hierin betaalt zich terug in betere (onderhandelings)resultaten, maar ook in het behouden van relaties.

“Investeren in jezelf betaalt zich altijd terug in betere resultaten.” Robèrt Meijer Partner en senior consultant Corporate Finance

Persoonlijke benadering voor optimaal resultaat

Onze ervaren adviseurs coachen je op jouw onderhandelingscompetenties. Hierbij staat jouw persoonlijke leerbehoefte centraal. Iedere situatie is anders en behoeft een andere benadering om een optimaal resultaat te behalen. Authentiek zijn in een onderhandelingssituatie is immers de beste garantie voor succes.

Door coaching en reflectie worden verbeterpunten en kwaliteiten inzichtelijk. Dit is de basis voor het ontwikkelen van jouw onderhandelingscompetenties. Hierna kun je zelf aan de slag met het verder ontwikkelen van jouw overtuigingskracht en of beïnvloedingsstijl. Op deze manier zorgen onze adviseurs niet alleen voor het beste resultaat maar ook voor het meest plezierige resultaat.

Wil jij jouw onderhandelingsvaardigheden verder ontwikkelen?

Bol Adviseurs helpt je graag!

Onze adviseurs kunnen je ondersteunen in het ontwikkelen van jouw onderhandelingscompetenties én die van je medewerkers zodat jij het beste resultaat behaalt. Laat hier jouw gegevens achter, zodat we contact met je op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.