Dienstverlening op vijf expertisegebieden

We ondersteunen ondernemers bij het behalen van zakelijke en persoonlijke doelen.  De dienstverlening van Bol Adviseurs richt zich daarom op de vijf belangrijkste dimensies van ondernemerschap, die onderling nauw met elkaar verbonden zijn.

Diensten voor bedrijven

We dragen bij aan de groei van bedrijven, door ondersteuning vanuit uiteenlopende specialismen. Denk hierbij aan accountancy en administratie. Maar we verzorgen ook belastingaangiftes en geven fiscaal advies. Daarnaast adviseren we klanten over investeringen en andere financiële vraagstukken. Ook voeren we audits uit en we begeleiden klanten bij juridische aangelegenheden. We bieden hulp bij surseance van betaling of faillissement. We adviseren bij herstructureringen en begeleiden bedrijfsovernames.

Alles wat we doen, doen we vanuit een strategisch kader. We willen namelijk dat onze dienstverlening bijdraagt aan het bereiken van de plek waar u in de toekomst wil staan met uw bedrijf.

Alle diensten voor bedrijven
Diensten voor Bedrijven

Diensten voor werkgevers en personeel

De groei en ontwikkeling van uw bedrijf hangt sterk samen met het succes van uw medewerkers. Het is dus belangrijk dat u het beste in uw personeel naar boven kunt brengen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen. We zorgen voor een correcte salarisverwerking voor uw personeel. Dit doen we met behulp van online tools die ook uw rol als werkgever makkelijk maken. Daarnaast kunnen we ook op andere aspecten van personeelsmanagement bijdragen. Onze gespecialiseerde deskundigen staan klaar om samen met u aan de slag te gaan met bijvoorbeeld arbeidscontracten- en voorwaarden, grensoverschrijdend werknemersverkeer, dossiervorming en ontslag, ziekteverzuim, competentiemanagement, werving en selectie, arbeidsconflicten of teambuilding.

Alle diensten voor werkgevers

Diensten tussen zakelijk en privé

Uw bedrijf staat natuurlijk niet op zichzelf. Juist waar uw bedrijf uw privésituatie (en vermogen!) raakt, is het extra belangrijk om alles goed op orde te hebben. Maar ook andersom kunnen privéomstandigheden een flinke impact hebben op uw onderneming. Onze Familydesk heeft alle kennis in huis over vraagstukken op het snijvlak tussen zakelijk en privé. Denk hierbij aan testamenten voor ondernemers. Maar ook aan bedrijfstestamenten;  wat gebeurt er met uw bedrijf als u plots wegvalt?

We geven ondernemers zakelijk advies bij huwelijk en/of echtscheiding. We begeleiden families bij het overdragen van het bedrijf naar de volgende generatie. Ook hebben we veel ervaring met de gevoeligheden van conflicten in familiebedrijven en hoe deze op te lossen.

Alle diensten tussen zakelijk en privé

Diensten voor ondernemers

We werken ernaar toe dat al onze klanten top-ondernemers worden én blijven. Vaak zien we dat niet het bedrijf, maar de ondernemer zelf in de weg staat van zakelijk succes. Om de onderneming verder te kunnen laten ontwikkelen, is het nodig dat de ondernemer zelf groeit. We hebben verschillende, zeer ervaren adviseurs in huis die ondernemers hierbij kunnen ondersteunen. Zij coachen ondernemers, sparren over zakelijke én persoonlijke thema’s, ondersteunen bij leiderschapsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.

Zo helpen we ondernemers om prioriteiten te stellen, om op koers te blijven en om de blik op de juiste manier op de toekomst te houden.

Alle diensten voor ondernemers

Diensten voor internationaal ondernemen

Onze internationale experts ondersteunen ondernemers wanneer zij te maken krijgen met grensoverschrijdende vraagstukken. Onze professionals zijn onder meer gespecialiseerd in grensoverschrijdende arbeid en internationale fiscale oplossingen. Een medewerker of leverancier die nét over de Duitse grens gevestigd is, kan al een behoorlijke impact hebben op bijvoorbeeld de salarisadministratie.

Als u letterlijk uw grenzen gaat verleggen, zijn er talloze zaken waar u rekening mee moet houden. Onze professionals zorgen dat u niet alleen conform nationale, maar ook conform buitenlandse wet- en regelgeving opereert. We zorgen dat u maximaal kunt profiteren van fiscale of andere financiële faciliteiten en dat u bewust om kunt gaan met extra risico’s die internationaal zakendoen met zich meebrengt.

Alle diensten voor internationaal zakendoen
Internationaal Zakendoen

Coming to Holland for business from abroad?

Clients outside the Netherlands are serviced by Bol International. We kindly refer international entrepreneurs and consultants to bolinternational.com. At bolinternational.com you will find information doing business in the Netherlands in general and our services for international clients.

Visit Bol International