Ondernemerscoaching

Of je nu een eenmanszaak hebt of een onderneming met honderden werknemers: binnen elke onderneming zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de samenwerking op de werkvloer, de (financiële) resultaten of de klanttevredenheid. Vaak heb jij als ondernemer de mogelijkheid om aan deze knoppen tot verbetering en vernieuwing te draaien. Maar durf je daarbij kritisch naar jezelf én naar jouw onderneming te kijken? Onze adviseurs coachen ondernemers die een SPRONG vooruit durven te nemen. Hierbij werken onze adviseurs altijd vanuit de overtuiging: “Succes = prestatie + plezier”.

Op maat gemaakt

Tijdens de begeleiding wordt er aandacht besteed aan de ondernemer, de onderneming en de mens achter de ondernemer. Onze begeleiding kenmerkt zich door aandacht: we kijken naar jou persoonlijk en naar de specifieke situatie van jouw onderneming, geen algemeenheden.  Samen komen we tot concrete verbetervoorstellen zodat jij en jouw onderneming zich optimaal kunnen ontwikkelen. Enkele concrete voorbeelden van acties zijn: een sprong maken in jouw leiderschap, een uitgewerkte strategische oriëntatie of heel concreet jouw onderhandelingsvaardigheden verbeteren. Daarbij is de balans tussen zakelijk en privé een belangrijk aspect. Je bent immers 24/7 ondernemer.

Naar een hoger niveau

Juist door het delen van ideeën en uitdagingen met anderen, blijf je jezelf als mens en als ondernemer ontwikkelen. Andere perspectieven en associaties bieden vaak een verhelderend beeld op de eigen werkelijkheid. Je draait hierdoor niet in je eigen cirkeltje rond. Sparren met derden is dan ook een absolute aanrader, onze adviseurs hebben de vaardigheden om je op scherp te zetten en jou en je onderneming uit te dagen.

Op het moment dat je een spiegel voorgehouden krijgt zie je zowel jouw kwaliteiten als jouw valkuilen. Wat gaat goed? En wat is nodig om je onderneming naar een hoger niveau te tillen? Als je jezelf de tijd geeft om afstand te nemen en naar morgen en overmorgen te kijken, ontstaan er nieuwe inzichten.

“Succes bestaat uit de som van prestatie en plezier” Robèrt Meijer Partner en Senior Consultant Corporate Finance

Vervolgstappen

Tijdens de begeleiding reiken we een denkkader aan, dat jij en jouw team als leidraad in de praktijk kunnen gebruiken. Het is immers onze doelstelling om jou in de praktijk verder op weg te helpen.

U krijgt van ons geen dik rapport maar een to-the-point hand-out met inzichten, SMART acties en vervolgafspraken. Daarbij vertellen we niet alleen wat er moet gebeuren, maar vooral ook  ‘hoe’. Wanneer specifieke deskundigheid gevraagd wordt, weten onze adviseurs dat lijntje voor jou te leggen, binnen of buiten Bol. Onze adviseurs openen, verfrissen, verbreden en verrassen.

Wil jij gecoacht worden door onze experts?

Bol Adviseurs helpt je graag!

Kijk samen met onze experts kritisch naar jezelf als ondernemer, de onderneming en de mens achter de ondernemer en maak een sprong vooruit. Laat hier je gegevens achter, zodat we contact met je op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.