Coaching en Intervisie

Het kan best eenzaam zijn aan de top. De meeste ondernemers kunnen hierover meepraten. Daarom kan het best prettig zijn om een sparringpartner te hebben, op niveau, waarmee je je eigen twijfels, angsten of aarzelingen kunt delen. Iemand die kritisch meekijkt. Je een spiegel kan en durft voor te houden. Maar wél iemand die snapt wat ondernemen inhoudt. Bol Adviseurs begrijpt dit. Daarom hebben verschillende van onze professionals zich, naast hun primaire vakgebied, ook gespecialiseerd in coaching. Ze kijken natuurlijk al jaren in de keukens van andere bedrijven mee, en vormen het ideale klankbord.

We zien ook dat ondernemers vaak behoefte hebben aan het sparren met andere ondernemers.Bij voorkeur met ondernemers die in een vergelijkbare situatie zitten als zij zelf. De businessclub is wel een mooi netwerk om met andere ondernemers in contact te staan, maar is vaak niet de ideale omgeving om je kwetsbaar op te stellen. Om te delen wat er écht in je om gaat of waar je van baalt. Bol Adviseur organiseert daarom ook kleinere en grotere intervisiegroepen waar ondernemers in een veilige omgeving elkaar kunnen helpen en inspireren om te groeien. Daarnaast koppelen we soms ook één-op-één ondernemers aan elkaar waarbij de ene, vaak wat meer ervaren ondernemer, optreedt als mentor van een jonge ondernemer.

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan  namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.