Coaching en Intervisie

Het kan best eenzaam zijn aan de top. De meeste ondernemers kunnen hierover meepraten. Daarom kan het best prettig zijn om een sparringpartner te hebben, op niveau, waarmee je je eigen twijfels, angsten of aarzelingen kunt delen. Iemand die kritisch meekijkt. Je een spiegel kan en durft voor te houden. Maar wél iemand die snapt wat ondernemen inhoudt. Bol Adviseurs begrijpt dit. Daarom hebben verschillende van onze professionals zich, naast hun primaire vakgebied, ook gespecialiseerd in coaching. Ze kijken natuurlijk al jaren in de keukens van andere bedrijven mee, en vormen het ideale klankbord.

Sparren met andere ondernemers

We zien ook dat ondernemers vaak behoefte hebben aan het sparren met andere ondernemers.Bij voorkeur met ondernemers die in een vergelijkbare situatie zitten als zij zelf. De businessclub is wel een mooi netwerk om met andere ondernemers in contact te staan, maar is vaak niet de ideale omgeving om je kwetsbaar op te stellen. Om te delen wat er écht in je om gaat of waar je van baalt. Bol Adviseur organiseert daarom ook kleinere en grotere intervisiegroepen waar ondernemers in een veilige omgeving elkaar kunnen helpen en inspireren om te groeien. Daarnaast koppelen we soms ook één-op-één ondernemers aan elkaar waarbij de ene, vaak wat meer ervaren ondernemer, optreedt als mentor van een jonge ondernemer.

Onze diensten:

Ondernemerscoaching

Binnen elke onderneming zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Vaak heb jij als ondernemer de mogelijkheid om aan deze knoppen tot verbetering en vernieuwing te draaien. Maar durf je daarbij kritisch naar jezelf én naar jouw onderneming te kijken? Onze adviseurs coachen ondernemers die een sprong vooruit durven te nemen. Hierbij werken onze adviseurs altijd vanuit de overtuiging: “Succes = prestatie + plezier”.

Meer informatie over Ondernemerscoaching

Kennis- en inspiratiesessies

Als ondernemer wil je de (groei)kansen voor jouw bedrijf niet aan je voorbij laten gaan. Je volgt trends, ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving daarom op de voet. Maar hoe speel je hier slim op in zodat jij jouw kansen optimaal benut? Onze professionals dagen je tijdens verschillende kennis- en inspiratiesessies uit out-of-the-box oplossingen te formuleren en deze bruikbaar te maken voor jouw eigen onderneming. Zo laat je geen kansen meer liggen.

Meer informatie over Kennis- en inspiratiesessies

Leiderschapsontwikkeling

Als ondernemer of leidinggevende heb je de belangrijke taak jouw medewerkers zo te inspireren en te begeleiden dat doelstellingen worden bereikt. Je wilt dat iedereen op koers blijft, en het liefst op een zo prettig mogelijke manier. Leiderschap is een vak apart, een vak waarin ontwikkeling zeer belangrijk is. Samen met onze adviseurs kun je een coachtraject instappen, waarin je jezelf binnen dit ‘meesterschap’ kunt ontwikkelen.

Meer informatie over Leiderschapsontwikkeling

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.