Nieuws & Blogs

Pieter de Jong versterkt directieteam van Bol Adviseurs

|

Wij zijn verheugd om mede te delen dat Bol Adviseurs het directieteam uitbreidt met Pieter de Jong. Bol Adviseurs blijft zich continu ontwikkelen en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Mede met Pieter in deze positie zijn wij klaar om samen verder te werken aan onze strategische doelstellingen en zijn wij ervan overtuigd dat we ondernemers met onze controle- en adviespraktijk nog beter kunnen ondersteunen.
Pieter stelt zich graag aan je voor:

Pieter als innoverend partner...

Met ruim 15 jaar nationale en internationale ervaring ben ik in 2020 begonnen als registeraccountant bij Bol, waarna ik snel een leidende rol kreeg binnen de controlepraktijk. Als partner is het mijn verantwoordelijkheid deze praktijk verder te laten groeien, met innovatie, kwaliteitsbehoud en duurzaamheidsrapportage als belangrijke speerpunten.

Daarbij ga ik versneld aan de slag om het thema Duurzaamheid zowel binnen Bol als bij onze klanten concreet en praktisch op de agenda te zetten. Door mijn agrarische achtergrond is duurzaamheid een dagelijks terugkerend thema. Ik weet hoe belangrijk het is om op een duurzame manier om te gaan met onze natuurlijke hulpbronnen, maar ook hoe belangrijk een duurzaamheidstransitie is voor het voortbestaan van je bedrijf. Verduurzamen is geen ongevraagde (wettelijke) verplichting, maar een kans om onderdeel te maken van je beleid en strategie. In mijn werk als accountant focus ik me daarom niet alleen op de wet- en regelgeving, maar ga ik ook de uitdaging aan om samen met klanten die toekomstgerichte vertaalslag te maken.

én als betrokken vader, sporter en agrariër,

Samen met mijn vrouw Ellen en kinderen Fedde, Feline en Aimee woon ik in mijn ouderlijk huis in Uden. De boerderij waar ik ben opgegroeid en momenteel samen met mijn ouders een bescheiden akkerbouwbedrijf run. Vanuit hier ben ik intensief betrokken met een positie in de Raad van Beheer bij Royal Cosun (de grootste bietencoörperatie van Nederland). Bestuurservaring die mij zeker van pas gaat komen in mijn nieuwe rol als directielid van Bol.

Naast mijn werk ben ik een echte familieman en sportliefhebber. Ik trap heel wat kilometers weg op de wielrenfiets en samen met Feline en Fedde sta ik wekelijks te Crossfitten. Maar een lekker hapje eten samen met vrienden sla ik ook niet over.