Nieuws & Blogs

Bol Adviseurs verwelkomt twee nieuwe partners

|

Links: Chiel van Haren, Rechts: Thijs van Stiphout

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat wij vanaf 1 januari 2024 twee nieuwe partners verwelkomen: Chiel van Haren en Thijs van Stiphout. Deze uitbreiding markeert een belangrijke stap voorwaarts in de groei en versterking van onze organisatie. We kijken ernaar uit om samen met hen te werken aan een succesvolle duurzame toekomst.

Chiel als verbindend collega en actief vrijwilliger

Als 21 jarige liep Chiel voor het eerst binnen bij Bol om te starten als stagiair. In ruim 14 jaar heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren accountant en adviseur in onze controlling-praktijk. In zijn nieuwe functie als partner wordt het zijn verantwoordelijkheid om deze praktijk verder uit te bouwen.

“Als afdeling controlling werken we nauw samen met onze afdelingen IT-Audit & Advies en Strategie & Inrichting, zodat we niet alleen de cijfers kunnen laten zien, maar ook kunnen analyseren en onderbouwen waar het goed gaat, waar het knelt en waar gouden kansen liggen. Zo helpen we bij het sturen en optimaliseren van de bedrijfsvoering. Het is mijn ambitie om vanuit een multidisciplinair team van specialisten ondernemers nog breder te adviseren in de weg naar hun ultieme topvorm.”

Naast zijn werk is Chiel een betrokken inwoner van Overloon. Hij zet zich graag in voor de lokale gemeenschap. Zo is hij actief lid van de voetbalvereniging SSS '18, waar hij zowel in het bestuur als op het veld een belangrijke rol speelt. Verder pakt Chiel graag de racefiets om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Thijs als vakspecialist en muziekliefhebber

Thijs is al sinds 2016 te vinden op de werkvloer van Bol. Hij begon zijn carrière als assistent accountant en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een deskundige en betrouwbare register accountant. Thijs gaat zich in zijn nieuwe functie als partner focussen op de verdere uitbouw van de audit-praktijk waarbij efficiency, kwaliteit, talentontwikkeling en werkplezier hoog in het vaandel staan.

“Ik zie het als mijn missie om onze audit-afdeling toekomstbestendig te houden. Tegenwoordig moeten we aan steeds strakkere kwaliteitseisen voldoen om vergunningen te behouden. Dit betekent extra werk, meer mensen en dus ook een verdere groei van de audit-afdeling. We willen namelijk niet alleen voldoen aan de eisen van de kwaliteitscontrole maar ook samen met het hele team onze klanten voorzien van waardevolle inzichten en adviezen.”

Thijs en zijn vrouw Sanne genieten van hun gezinsleven met hun drie kinderen Olivia, Thijmen en Isabella. Ze houden ervan om samen leuke activiteiten te ondernemen en uitstapjes te maken. Verder zoekt Thijs zijn ontspanning in de muziek en gitaar spelen, maar ook op het voetbalveld.

 

Wij feliciteren Chiel en Thijs met hun benoeming tot partner en wensen hen veel succes in de nieuwe rol.