Nieuws & Blogs

Bol Adviseurs organiseert op 9 september 2022 de Tour de Bol!

|

Bol Adviseurs bestaat in 2022 70 jaar! Deze mooie mijlpaal willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom vieren we ons jubileum dit jaar op verschillende momenten met onze klanten. Één van die momenten is op vrijdag 9 september 2022, want dan organiseren wij onze eigen wielertour genaamd Tour de Bol. Samen met onze klanten gaan we de uitdaging aan om een ronde van 210 km (3x70) te fietsen, waarbij we al onze vestigingen, belangrijke plekken uit onze geschiedenis en een aantal klantlocaties aandoen. Dat is pas Topvorm!

Voor iedereen toegankelijk

Houd je van fietsen, maar is 210 km net wat te hoog gegrepen? Geen probleem! Op dezelfde middag organiseren we ook een fietstour van 70 km rondom Veghel. Ook hier mag je met je wielrenfiets aan de start staan, maar ook alle andere soorten fietsen zoals tandems, e-bikes, stadsfietsen, mountainbikes en driewielers zijn welkom. Hoe meer fietsers, hoe meer vreugd! 

Ben je wat minder sportief, maar wil je wel graag aanwezig zijn bij Tour de Bol? Ook dat is mogelijk. We hebben namelijk verschillende andere manieren waarop je het evenement kan meemaken, bijvoorbeeld als supporter bij de eindstreep of bij één van de tussenstops langs de route. Alle mogelijkheden vind je in het aanmeldformulier onderaan dit bericht.

BBQ en borrel op de Noordkade in Veghel

Of je nu de grote uitdaging aangaat van 210 km, lekker meefietst met de tour van 70 km of komt aanmoedigen: de eindstreep ligt voor iedereen op de Noordkade in Veghel. Hier zullen we na binnenkomst van alle deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje ons jubileum vieren en terugkijken op een mooie middag waarin topvorm centraal staat. Reden genoeg dus om erbij te zijn!

Meer informatie

Op www.tourdebol.nl vind je alle praktische informatie rondom het evenement, zoals het tijdschema en de routes. 

Jij bent er toch ook bij op 9 september 2022? We verheugen ons op je komst!