Nieuws & Blogs

Bol Adviseurs gebruikt ZIVVER voor veilige e-mail

|

Bij Bol Adviseurs staat informatiebeveiliging en privacy hoog in het vaandel. Daarom zijn we vanaf 1 januari 2023 ZIVVER gaan gebruiken om vertrouwelijke informatie veilig te delen. Met ZIVVER kunnen we garanderen dat we gevoelige informatie versturen met een moderne beveiliging en dat alleen jij de inhoud van de bestanden en e-mail kunt lezen. Vanaf juli rollen we ZIVVER verder uit binnen onze dienstverlening*.

ZIVVER biedt een veilige manier om e-mail en bestanden uit te wisselen. Berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je veilig wilt versturen, worden versleuteld, wat betekent dat alleen de verzender en de ontvanger toegang hebben tot het bericht. Bovendien voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde personen sturen.

Bij Bol Adviseurs hechten we veel waarde aan de bescherming van klantgegevens en onze eigen gegevens. Met het gebruik van ZIVVER kunnen we deze gegevens zo goed mogelijk beschermen. Wil je meer weten over het gebruik van ZIVVER bij Bol Adviseurs? Ga dan naar boladviseurs.nl/zivver. Hier vind je onder andere uitlegvideo's en veel gestelde vragen. Ook kun je via deze pagina bestanden op een veilige manier met ons delen.

*Vanwege de migratie van de IT-systemen zullen de klanten vanuit het voormalige RHM vanaf medio september meegenomen worden in de uitrol van ZIVVER.