Referenties

Geling Advies: ondersteuning op alle vlakken

Referenties

Geling Advies is een agrarisch adviesbureau met vestigingen in de Rips en Bunnik. Ze weten, ondanks complexe ambtelijke regelgevingen, omvangrijke projecten tot een goed einde te brengen. Algemeen Directeur Johan de Vos vertelt over de samenwerking tussen Bol Adviseurs en Geling Advies.

Geling Advies: ondersteuning op alle vlakken

Als een boer zijn bedrijf wil veranderen of uitbreiden, heb je te maken met veel vergunningen. Wij begeleiden het hele traject, van ontwerp tot oplevering. Hierin bieden wij veel specifieke kennis van complexe milieu-, ruimte- en bouwregelgeving. In ons bedrijf streven we naar eenvoud, helderheid en praktische oplossingen. De mensen bij Bol Adviseurs spreken onze taal. Dat is erg prettig in de samenwerking.

Onze markt staat niet stil. Dus ook onze organisatie niet. Bol Adviseurs denkt mee over onze bedrijfsvoering en zorgde onder andere dat onze fiscale herstructurering goed geregeld was.

Brede dienstverlening

Het motto in onze bedrijfsvoering is: Keep it simple. We blijven graag met beide benen op de grond staan en werken met een gezonde dosis boerenverstand. We vragen van al onze medewerkers om mee te denken. Datzelfde vragen we ook van Bol. En dat maken ze waar. In 2012 tipte Bol ons bijvoorbeeld al over de WKR, ofwel Werkkostenregeling. De WKR werd pas begin 2015 verplicht. Onze tijdige acties hebben gunstig voor ons uitgepakt.

Guido Willems is onze vaste adviseur, maar we hebben ook direct contact met verschillende andere medewerkers in andere disciplines. Door hun brede dienstverlening heeft Bol bijna overal een praktisch antwoord op.

Bol Adviseurs bracht de mogelijkheden en risico's helder in kaart. Kijk, daar heb ik wat aan!

 

Succesvolle herstructurering

Ook bedrijfsstrategische kwesties worden kernachtig opgepakt. Voor onze fiscale herstructurering overlegden de fiscalisten van Bol vooraf met de Belastingdienst. Zo wisten we van te voren dat de plannen goedgekeurd werden en ook exact wat het ons ging kosten. We liepen daardoor geen enkel risico.

Bij het vraagstuk of we een tweede vestiging zouden openen, was het nuttig om samen te sparren. Het in kaart brengen van de mogelijkheden en risico’s bracht helderheid in zaken. Kijk, daar heb je wat aan!

Johan de Vos – Algemeen Directeur bij Geling Advies

Heb je een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem aan Guido.

Naast relatiebeheer van het vaste klantenpakket, afwikkelen van jaarrekeningen en inzicht geven in de cijfers van organisaties ben ik betrokken bij fusies, herstructureringen en opvolging. Heb jij een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stuur me dan een bericht of bel me op 088 1211 331.

Guido Willems

Senior Accountant

Contactformulier: