Referenties

Bol zorgt dat Fransen Gerrits rendement blijft behalen

Referenties

Mengvoerbedrijf Fransen Gerrits werd in november 2011 tweede bij de MVO prijsuitreiking Veghel-Uden-Schijndel. Dit familiebedrijf uit Erp wil het gewone ‘buitengewoon goed’ doen en koppelt efficiency aan duurzaamheid. Niet alleen bij de productie zelf, maar ook bij de logistiek en productinnovatie. Mede-eigenaar Huub Fransen vertelt hoe Bol Adviseurs hen begeleidt in belastingvraagstukken.

In ons bedrijf telt niet alleen profit, maar ook people en planet zijn ook erg belangrijk voor ons. Als kind mocht ik al mee om voer weg te brengen naar de boeren, en nog steeds voel ik die betrokkenheid. In ons werk gaat het over meer dan de productie van veevoer. We denken mee over goede bedrijfsoplossingen voor de sector. Het rendement van de veehouderij is ook ons rendement. Bol Adviseurs zorgt ervoor dat we dit rendement kunnen blijven behalen.

Efficiency

Duurzaamheid heeft voor mij onder andere met efficiency te maken. We streven naar een zodanige kwaliteit van ons voer, dat de veehouder met minder voer tot dezelfde hoeveelheid hoogwaardig kwaliteitsvlees of melk komt. Dat levert forse besparingen op grondstofverbruik, mest-, energie- en transportkosten op. Tachtig procent van onze klanten zit ook bewust binnen een straal van 30 km rond onze fabrieken. Lokale distributie betekent namelijk minder uitstoot. Ook dat is een keuze.

De adviseurs van Bol wezen ons op innovatieve stimulerende wettelijke maatregelen.

 

Flink belastingvoordeel

Innovatie vinden we erg belangrijk. Zes R&D-ers verbeteren continu de receptuur met kennis uit de praktijk en gefundeerde wetenschappelijke kennis uit Wageningen. Dankzij Bol levert dit ons een behoorlijk belastingvoordeel op. De adviseurs van Bol wezen ons op innovatie-stimulerende wettelijke maatregelen, zoals de WBSO en de innovatiebox-regeling. Ook hielpen ze ons bij de uitvoering. Dit leverde ons flink voordeel op.

Huub Fransen – Mede-eigenaar van Fransen Gerrits

Heb je een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem aan Hein Vriens.

Ik ben werkzaam als HRM-adviseur en ondersteun veel Bol-klanten bij uiteenlopende personeelsvraagstukken. Heb jij een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stuur me dan een bericht of bel me op 088 12 11 313.

Hein Vriens

HR Adviseur

Contactformulier: