Referenties

Electro Gommans is ‘future proof’ dankzij herstructurering

Referenties

Voor Jan en Jo Gommans van familiebedrijf Electro Gommans is het gezin erg belangrijk. Ook met hun personeel hebben ze het beste voor. Om de belangen voor zowel het gezin als de medewerkers nu en in de toekomst veilig te stellen, hebben ze samen met Bol Adviseurs de bedrijfsstructuur opnieuw ingericht. Eigenaar Jan Gommans vertelt over de samenwerking.

Ik ben trots op ons goed lopende bedrijf, maar ook mij kan wat overkomen. Iedere keer zeiden mijn vrouw en ik tegen elkaar: ‘dat moeten we nog eens regelen’. Ik zou het verschrikkelijk vinden als het gezin of het personeel er de dupe van wordt als we dit niet goed geregeld hebben. En voor een bedrijfsoverdracht vis je bij de fiscus achter het net, als je wacht tot het laatste moment.

Daarom zijn we het familiebedrijf samen met Bol Adviseurs gaan herstructureren. Bol stond niet alleen voor ons klaar op zakelijk gebied, maar zorgde er ook voor dat privé alles goed geregeld is.

Begrijpelijke taal

Ik ben heel blij dat Paul Lutters van Bol en zijn collega’s daarin de regie hebben gevoerd. Ze hebben het in begrijpelijke taal aan ons uitgelegd en elke stap begeleid. Ze snapten precies wie Jan Gommans is en zagen wat ons bedrijf nodig had. Sinds alles geregeld is, heb ik energie voor tien. Dit had ik jaren eerder moeten doen.

Sinds alles geregeld is, heb ik energie voor tien. Dit had ik jaren eerder moeten doen. 

 

Persoonlijke betrokkenheid

Voor mij staan de mensen echt centraal. Bij mijn klanten gaat het mij, naast de vakinhoudelijke kwaliteit, om persoonlijke betrokkenheid. En elke zaterdag eten we hier tussen de middag met zo’n twintig man; familie én aanwezig personeel.

Ik reken op mijn medewerkers en verwacht teamwork. Andersom kunnen ze ook op ons rekenen, nu én in de toekomst.

Jan Gommans – Eigenaar van Electro Gommans

Heb je een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem aan Paul.

Ik ben binnen de directie verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten. Daarnaast ben ik algemeen adviseur van ondernemers in het MKB. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Bol jouw onderneming kan bieden? Stuur me dan een berichtje via het formulier hieronder of bel naar 088 1211 341. Ik vertel je graag meer!

Paul Lutters

Directielid | Accountant

Contactformulier: