Ron Reijs

Ron Reijs

Senior Belastingadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Het maximale realiseren voor een klant.

Ron Reijs (1958) is sinds 1990 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als belastingadviseur en  in de aangiftepraktijk. Hij is een veelzijdig adviseur en houdt zich in zijn dagelijkse werk dan ook bezig met allerhande vraagstukken van ondernemers, waarbij zakelijk en privé elkaar raken. Zijn advisering is met name gericht op inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenkingen en erfbelastingen enerzijds en financiële planningen en jaarrekeningen anderzijds. Fiscaliteit is een vakgebied dat nooit stil staat en altijd in beweging is, wat zorgt voor de uitdaging van Ron. Hij vindt het belangrijk om de klant van het juiste advies te voorzien om samen tot het maximale resultaat te komen.

Opleiding en carrière

In 1980 startte Ron met de opleiding Fiscaal Recht aan de HEAO. Hij rondde deze opleiding in 1986 af, waarna hij in dienst trad bij de GIBO groep in de functie van belastingadviseur. In 1987 behaalde hij zijn RB-titel. Ron nam in 1990 de overstap naar Bol Adviseurs.

Kwalificaties en ervaringen

Ron heeft ruime ervaring in zijn vakgebied. Tevens bezoekt hij namens Bol Adviseurs regelmatig bijeenkomsten van de plaatselijke hockeyvereniging in Schijndel.

Direct contact met Ron Reijs

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht