René Nierkens

René Nierkens

Senior Belastingadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Dag en nacht voor de klant klaarstaan.

René Nierkens (1954) is sinds 2000 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als belastingadviseur in de adviespraktijk. In zijn dagelijkse werk houdt René zich hoofdzakelijk bezig met omzetbelasting en overdrachtsbelasting. Naast het adviseren van Nederlandse klanten begeleidt hij ook regelmatig internationale bedrijven bij hun entree in de EU via Nederland. De klanten bewust maken van regels en het geven van advies spreken René het meeste aan. 

Opleiding en carrière

René rondde in 1980 zijn opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen af. Daarna heeft hij nog de opleiding Postdoctoraal Belastingkunde in Tilburg gevolgd. Tussen 1980 en 2000 was René werkzaam bij verschillende toonaangevende accountants- en advieskantoren. Tevens bezoekt hij elke maand externe lezingen om zijn vakkennis op peil te houden.

Logo Radboud Universiteit Nijmegen

Kwalificaties en ervaringen

René verzorgt presentaties als docent bij het interne opleidingsinstituut van Bol Adviseurs. Tevens is hij penningmeester van Stichting Beat Batten, een stichting die zich inzet voor kinderen met een zeldzame stofwisselingsziekte.

Overige informatie

In zijn vrije tijd maakt René graag reizen en volgt hij verschillende sporten, waaronder voetbal, ijshockey en formule 1.

Direct contact met René Nierkens

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht