Mandy van Moorsel-Lamers

Mandy van Moorsel-Lamers

Belastingadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Flexibel zijn, signaleren waar de kansen liggen, deze tijdig pakken en optimaal benutten. Daarbij dien je altijd kritisch te kijken naar wat haalbaar is en wat niet.

Mandy van Moorsel – Lamers (1983) is sinds 2016 werkzaam bij Bol als belastingadviseur omzetbelasting in de fiscale adviespraktijk. In haar dagelijkse werk houdt Mandy zich hoofdzakelijk bezig met binnenlandse en buitenlandse BTW kwesties. In haar rol adviseert ze zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven die internationaal ondernemen. Mandy haalt haar energie uit het opbouwen van langdurige relaties met de klant, door ze op te hoogte te brengen van specialistische kennis op internationaal gebied en ze in verbinding te brengen met andere adviseurs en ondernemingen. Ze ziet het dan ook als een uitdaging om ondernemers te helpen met het maken van weloverwogen keuzes omtrent BTW aspecten en vraagstukken. 

Opleiding en carrière

Mandy studeerde zowel Fiscaal Recht als Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Na het behalen van beide masters startte Mandy als Consultant Indirect Tax Specialties bij EY in Arnhem. Naast haar baan volgde ze de post-master bij de NOB (Nederlandse Orde van Belastingadviseurs) die ze in 2013 afrondde. In datzelfde jaar nam ze de overstap naar BDO waar ze 3 jaar werkzaam was als BTW belastingadviseur en lid was van de German Desk. In 2016 trad Mandy in dienst bij Bol Adviseurs.

Kwalificaties en ervaringen

In haar rol als BTW specialist maakt Mandy deel uit van de US en German Desk van Bol Adviseurs. Naast haar dagelijkse werkzaamheden is Mandy ook een actief lid van de VAT Special Interest Group van de Leading Edge Alliance. Tevens volgt ze diverse BTW en fiscale cursussen om haar vakkennis op peil te houden.

Overige relevante informatie

In haar vrije tijd staan haar man en twee zoons, Jackson en Scott, voornamelijk centraal. Zo is Mandy naast haar dagelijkse denkwerk, graag praktisch en creatief bezig, zowel voor als met de kinderen. Ook leest ze graag een boek en loopt ze geregeld hard.

Direct contact met Mandy van Moorsel-Lamers

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht