Bol Adviseurs Nijmegen ondersteunt ondernemers in de regio

Als je als ondernemer mensen in dienst hebt, weet je dat bij goed werkgeverschap heel wat meer komt kijken dan alleen het salaris op tijd uitbetalen. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat je af en toe met vragen hierover rondloopt. Vragen die je graag met een specialist op die gebied wil bespreken. Is dit herkenbaar? Dan is het goed om te weten dat je bij ons adviesbureau in Nijmegen terecht kunt met dit soort vragen.

 
Nijmegen 1

Uitgebreide dienstverlening van accountantskantoor Nijmegen

Advies over personeelszaken is echter maar een onderdeel van onze dienstverlening. Wij hebben namelijk ook IT-specialisten, bedrijfskundigen en accountants in Nijmegen. Deze professionele adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met alles waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Wij hechten belang aan een persoonlijke aanpak. Wij stellen jou en je bedrijf centraal en kijken samen waar jouw adviesbehoeftes liggen. Zo kan het dat je de ene keer gebruik wilt maken van een juridisch adviseur en dat je ons de volgende keer inschakelt als accountantskantoor in Nijmegen. En dat kan gewoon!

Een persoonlijke benadering

Onze diensten draaien om het adviseren van werkgevers, organisaties en ondernemers, maar daarnaast vinden we het ook gewoon leuk om een goed contact met jou te onderhouden. Vandaar dat je bij ons altijd terecht kunt – niet alleen bij ons adviesbureau in Nijmegen, maar ook op één van onze andere locaties.

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? We vertellen je dit graag ik een persoonlijk gesprek.

personeel905383-2

Bol Nijmegen

Bezoekadres:
Bijsterhuizen 3165
6604 LV Wijchen

E-mailadres:

info@boladviseurs.nl

Postadres:
Postbus 142
5830 AC Boxmeer

Telefoonnummer:

(088) 1211 300 – Algemeen
(088) 1211 400 – Bol HRM
 
Bol Adviseurs_vestiging_Nijmegen_Wijchen