Instituut voor Oosters Christendom (IVOC) moest op zoek naar een nieuwe onafhankelijke partij die de financiële administratie en jaarrekeningen kon uitvoeren. Zij vonden in Bol Adviseurs een neutrale en transparante partner met passende expertise. Het bestuur vertelt over de samenwerking met Bol.

Bol geeft IVOC inzicht in stand van zaken

Als IVOC zijn we actief op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Onze stichting is het enige instituut in Nederland die de ontwikkelingen van het Oosters Christendom bestuderen en bieden onderwijsmodules aan studenten van de faculteit Filosofie, Theologie en Religiestudies van de Radboud Universiteit. Ook werken we samen in internationale onderzoekprojecten en organiseren we academische conferenties.

Daarnaast hebben we ook een maatschappelijke functie. We geven voorlichting aan Nederlandse militairen die uitgezonden worden naar het Oosten. En organiseren studiedagen en tentoonstellingen voor een breed publiek. Bol staat achter de schermen voor ons klaar en biedt waar nodig passende begeleiding.

Gedegen projectadministratie

Binnen stichting IVOC loopt de financiering via een basisfonds. Daarnaast hebben we te maken met verschillende sponsoren en geldstromen die voortkomen uit kortlopende projecten. Dit vraagt om een gedegen projectadministratie. Voor de  verantwoording hecht ons bestuur er waarde aan dat een neutrale partij zoals Bol Adviseurs de jaarrekening samenstelt en controleert.

Praktische werkwijze

Zelf stel ik de praktische werkwijze van Bol erg op prijs: ik kan mijn eigen begrotingssjabloon aanleveren. Ook kan ik online, op elk moment, de actuele boekhouding inzien. Dit kan ik doen dankzij de klantenportal Mijn Bol. Bovendien geeft Anton Klomp van Bol ons vanuit zijn brede expertise aanvullende adviezen over gunstige wettelijke regelingen. Voor mij is de transparantie van Bol een ware verademing!

Josephien van Kessel – Stichting beheerder bij IVOC

"De transparantie van Bol is een ware verademing!"

Heb je een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem aan Anton!

Naast accountant, ben ik benoemd als extern accountant. Hierdoor ben ik bevoegd om controleopdrachten inzake de jaarrekening uit te voeren. Ik heb ruime ervaring in uiteenlopende sectoren, waaronder de non-profit. Heb jij een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stuur me een bericht of bel me op 088 1211 300.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.