Helden van Bol

Bedenk je een wereld waarin jouw expertise, passie en gedrevenheid versterkt worden. Waar je naar de toekomst kijkt, wetende dat je het lef hebt om jouw eigen pad te bepalen. Een verhaal vol superhelden, maar niet de vliegende capriolen ver weg. Nee, eigen helden dichtbij! Of je nu een finance-genie bent, een marketingmaestro, een HR-held of een IT-superster. 

Bij Bol Adviseurs sta jij centraal. Iedereen heeft een superkracht en een verhaal te vertellen. Wij nodigen jou uit om deel uit te maken van ons superheldenteam en jezelf te ontdekken als een held van Bol. De toekomst is van ons – klaar om te stralen in een duurzame wereld en te tonen wat Bol Adviseurs echt betekent: een team van ware superhelden!

Kunjijbolwerken-hoofdbeeld-manenvrouw

Graag nemen wij je mee in ons nieuwe arbeidsmarktverhaal: De Helden van Bol. Gedurende 18 maanden vliegt deze arbeidsmarktcampagne aan je voorbij en gaan wij op deze manier nieuwe talenten en potentiële medewerkers aantrekken. 

Ook zullen collega's hiervoor omgetoverd worden tot ware superhelden! Zij nemen je mee tijdens deze campagne. Je zult ze voorbij zien komen in wervingsadvertenties, op de website en via social media-berichten.

TEMPLATE - OVER BOL (1)-3

 

Welkom bij Bol Adviseurs – Waar jij je eigen heldenverhaal schrijft.

Vraag vanaf vandaag jouw superheldencape aan!

Om jullie als Bollega’s te bedanken voor jullie inzet en omdat jullie allemaal superhelden van Bol zijn, willen we jullie graag de mogelijkheid geven om een eigen Bol-superheldencape aan te vragen!

heldencape

Jouw heldenverhaal delen

Bij superhelden horen natuurlijk heldenverhalen. En precies daar zijn wij naar op zoek!
Geef aan ons door welke Bollega volgens jou een heldendaad heeft verricht. Dit kan zijn: een relatie uitzonderlijk goed geholpen, een collega fantastisch ontzorgd, altijd de beste ideeën aandragen of gewoon om wie hij of zij is.

Jouw heldenverhaal mag je delen door een e-mail te sturen naar marketing@boladviseurs.nl. En geen paniek: Het hoeft niet creatief of lang - Schrijf het verhaal(tje) op in je eigen woorden, dan komen we er samen wel uit! Ook kunnen heldenverhalen geanonimiseerd worden.


Wil je graag dat wij contact met jou opnemen om samen het verhaal te schrijven? Geef je naam even door via marketing@boladviseurs.nl, dan nemen wij contact met je op. Bellen met Caro, Marlou, Silvy of Saskia mag natuurlijk ook!

We Need You