Organisatie-inrichting

Voor bedrijven in het MKB is het soms lastig om te bepalen hoe ze hun organisatie het best kunnen vormgeven. In de groei is de huidige verdeling van functies, taken en bevoegdheden vaak organisch ontstaan. Als de tijd verstrijkt, de omgeving verandert en/of de visie of strategie verandert, blijft het lang niet altijd de meest optimale situatie. De HRM- en organisatieadviseurs van Bol Adviseurs kunnen je helpen om helder te krijgen of taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden op de juiste manier zijn verdeeld, ze kunnen helpen bij het maken van functiebeschrijvingen en resultaatgebieden. In het verlengde hiervan kunnen ze samen met jou ook een functionerings- en beoordelingssysteem of een salarishuis ontwikkelen. En mochten verregaande maatregelen noodzakelijk zijn, kunnen ze je ook helpen bij het doorvoeren van reorganisaties.

Onze diensten:

HRM-advies

De kracht van jouw bedrijf zijn vaak je mensen. Als werkgever wil je daarom zo goed mogelijk voor jouw personeel zorgen en het werkklimaat zo aangenaam mogelijk maken. Lastig, wanneer je niet de juiste kennis in huis hebt om dit te realiseren. Onze HRM adviseurs begeleiden je bij alle personeel gerelateerde vraagstukken die ontstaan tussen het aannemen en het uiteindelijke vertrek van jouw personeel.

Meer informatie over HRM-advies

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.