Online tools voor werkgevers

Als werkgever heeft u het beste met uw personeel voor. Door gebruik te maken van diverse online tools kunt u alles rondom uw personeels- en salarisadministratie snel en overzichtelijk op één plaats regelen. Zo heeft u meer tijd om te doen wat u leuk vindt: ondernemen. Dit kan met B-Online HRM. Onze ervaren adviseurs maken u graag wegwijs in dit online programma, zodat u zelf gericht aan de slag kunt gaan.

Dé oplossing voor uw personeelsadministratie

Als werkgever wilt u snel en eenvoudig informatie delen met uw personeel. Daarom bieden wij Employee Self Services (ESS). Met deze tool hebben uw medewerkers hun gegevens altijd bij de hand, zowel via de computer als via de app. Denk hierbij aan gegevens als loonstroken, jaaropgaven, de verlofkaart en het dossier. Daarnaast kunnen uw medewerkers digitaal verlof aanvragen of kosten declareren.

ESS is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits, waardoor het voor uw buitenlandse medewerkers ook mogelijk is deze tool te gebruiken.

Ziekteverzuim online registreren

Verzuim is een kostbare zaak voor u als werkgever. Met de ziekteverzuimmodule brengt u verzuimdossiers, verzuimontwikkeling, re-integratietrajecten en verzuimoverzichten op medewerkers- en bedrijfsniveau eenvoudig in kaart.

Digitaal Dossier: alle informatie overzichtelijk op één plek

Ervaar het gemak van het Digitaal Dossier en verzamel alle werkgevers- en werknemersinformatie overzichtelijk op één plek. Genereer standaard documenten, sla deze automatisch op en bepaal zelf welke informatie uit het dossier u met de medewerker deelt. Bovendien bent u nooit meer een document kwijt en kunt u het openen waar en wanneer u het nodig heeft.

“Toegang tot medewerkersinformatie waar en wanneer je het nodig hebt is essentieel voor een goede aansturing.” Hein Vriens HRM Adviseur

HRM Module: de multifunctionele registratietool

Als ondernemer bent u een drukke duizendpoot. Door gebruik te maken van de veelzijdige HRM Module kunt u snel schakelen. Met deze module heeft u namelijk direct inzicht in onder andere extra verlofdagen, bedrijfseigendommen die aan medewerkers uitgeleend zijn, opleidingstrajecten en de ontwikkeling van uw personeel. Veranderingen zijn altijd online in te zien en bij te werken. Wij zorgen dat u tijdig gewaarschuwd wordt bij de afloop van certificaten, zoals het BHV certificaat of het VCA certificaat, paspoort of rijbewijs. Zo kunt u tijdig actie ondernemen.

Beoordelingsmodule: een compleet, accuraat en actueel profiel van uw medewerkers

Of het nu gedurende de proeftijd, tijdens een ontwikkelingstraject, jaarlijks of aan het einde van een dienstverband is, een goede registratie van het functioneren is van groot belang om een compleet beeld van uw medewerkers te krijgen. De beoordelingsmodule maakt het eenvoudig om functioneringsgesprekken of exit-gesprekken te plannen en de resultaten vast te leggen. Ook kunt u evaluaties bijhouden van de proeftijd of ontwikkelings- of verbeteringstrajecten.

Het loont voor u om gebruik te maken van onze modules zodat u snel en gericht kunt inspelen op alle ontwikkelingen met betrekking tot uw personeel. Waardevol voor elke werkgever.

Wilt u gebruikmaken van onze online tools voor werkgevers?

Maak vrijblijvend kennis met Bol!

Wilt u alles rondom uw personeels- en salarisadministratie snel en overzichtelijk op één plaats regelen? Laat hier uw gegevens achter, zodat we contact met u op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.