Ambitie en Strategie

Veel ondernemers worden geleefd door de waan van de dag. Toch kan het enorm waardevol zijn om soms even stil te staan en na te denken over waar je als ondernemer eigenlijk zelf naartoe wil. Niet alleen met je bedrijf, maar ook als persoon. Het gaat erom wat jóuw ambities zijn, de dingen waar jij echt gelukkig van wordt en die jou energie geven.

Bij Bol Adviseurs vinden we het belangrijk om jouw ambitie en kracht in relatie te zien tot je huidige situatie en jouw rol in je bedrijf. We hebben diverse professionals in dienst, die naast hun expertise op hun vakgebied ook zeer ervaren zijn in het begeleiden van ondernemers bij het blootleggen van ambities, het analyseren van het persoonlijk profiel van ondernemers en het maken van een doelgericht ontwikkelingsplan. Zo leggen we ook bloot wat (of wie!) je nodig hebt om zelf (nog) meer in je kracht te staan. Zodat jij zelf, maar zeker ook je onderneming kan bloeien.

Onze diensten:

Ondernemerscoaching

Binnen elke onderneming zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Vaak heb jij als ondernemer de mogelijkheid om aan deze knoppen tot verbetering en vernieuwing te draaien. Maar durf je daarbij kritisch naar jezelf én naar jouw onderneming te kijken? Onze adviseurs coachen ondernemers die een sprong vooruit durven te nemen. Hierbij werken onze adviseurs altijd vanuit de overtuiging: “Succes = prestatie + plezier”.

Meer informatie over Ondernemerscoaching

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan  namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.