Verbetering en Optimalisatie

Vanuit verschillende disciplines dragen onze professionals bij aan het verbeteren en optimaliseren van bedrijven van onze klanten. Dit doen we vaak in een continuproces, met focus op gezamenlijk bepaalde prioriteiten, maar daarnaast helpen we ondernemers ook bij concrete, ad hoc vraagstukken. Dit betekent dat we kunnen helpen bij het bepalen van je strategie, ondernemingsplan, marktbenadering of productportfolio. Ook kunnen we je helpen om in je bedrijfsvoering aan te sluiten bij actuele regelgeving. En in het verlengde daarvan helpen we je om je (fiscale of juridische) structuur te optimaliseren. Ook kijken we nog een laagje dieper in je bedrijf: naar wat nodig is om je onderneming financieel (nog) gezonder te maken. Zo helpen we je bijvoorbeeld bij het realiseren van meer rendement, een betere cashflow of beter beheer van je werkkapitaal.

Het beste uit jouw onderneming halen

We hebben diepgaande kennis van administratieve processen en bedrijfsprocessen. Van daaruit geven we advies hoe die efficiënter of effectiever kunnen worden. IT, digitalisering en automatisering zijn daarbij belangrijke invalshoeken. We toetsen en analyseren of de huidige situatie voldoet aan de normen; wettelijke normen, die van jouzelf of die van andere stakeholders. In de praktijk kun je bijvoorbeeld denken aan het uitvoeren van een Security Scan of zogenaamde penetratie test. Tot slot kijken we naar het functioneren van je organisatie als geheel. Ons advies daarin kan bijvoorbeeld leiden tot reorganisaties, waar we je ook bij kunnen begeleiden.

Onze diensten:

Strategie-ontwikkeling

Door de dagelijkse hectiek van het bedrijf schiet het nadenken over de strategie er vaak bij in. Onze specialisten bieden uitkomst. Zij helpen je bij het ontwikkelen van een organisatiestrategie die past bij jouw toekomstplannen én bij de huidige markt. Zo krijg je de ruimte om met plezier te blijven ondernemen.

Meer informatie over Strategieontwikkeling

IT-organisatie

De rol van de IT-organisatie is sterk aan verandering onderhevig. Dit vraagt ook wat van jouw IT-organisatie: een andere inrichting, andere competenties, andere functies en rollen. Wij richten ons op jouw businessvraagstukken en helpen je graag met de inrichting van jouw IT-organisatie, zodat de mogelijkheden van de IT van vandaag de dag je niet overvallen in 2025.

Meer informatie over IT-organisatie

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.