Financieringsaanvragen

Los van de manier waarop je gaat investeren; soms is een externe kapitaalinjectie noodzakelijk en/of gewenst. In zo’n geval kunnen we je helpen bij je financieringsaanvraag. We hebben zelfs een volledig online platform in samenwerking met Capsearch, waar zowel traditionele geldverstrekkers (zoals banken) als ook nieuwe partijen aangeven of en onder welke voorwaarden en op welke termijn een lening afgesloten kan worden om aan benodigd extra kapitaal te komen.

Financieringsoplossing op maat

Regelmatig stellen ondernemers ons de vraag wat de beste financieringsoplossing is voor hun bedrijf. Doordat grootbanken hun beleid ten aanzien van financieringen veranderen, het aantal mogelijke financieringspartijen stijgt en de digitalisering rondom financieringsaanvragen toeneemt, zien ze door de bomen het bos niet meer. Wij kennen de wegen in de wereld van financiering, waardoor je het beste advies krijgt en wij voor jou de volledige regie kunnen verzorgen.

"Met Capsearch nemen wij de regie in de benodigde oplossing voor gevraagd kapitaal van ondernemers." Ralf Stubbe Senior Consultant Corporate Finance

Capsearch

Bol Adviseurs maakt gebruik van het digitaal financieringsplatform Capsearch. Met Capsearch nemen wij de regie in de benodigde oplossing voor gevraagd kapitaal van ondernemers. Bij Capsearch zijn naast de bekende banken als Rabobank en ABN Amro, ook andere financieringspartijen aangesloten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan partijen die financieringen verstrekken zoals crowdfunding, financieringen op basis van facturen of financieringen voor beleggingspanden.

Wij stellen, al dan niet samen met jou, een financieringsverzoek op dat direct naar 30 verschillende partijen wordt verzonden. Doordat vooraf bekend is welke informatie de financier nodig heeft, is de snelheid van dit proces gewaarborgd. Daarnaast geven partijen door deze wijze van aanlevering korting op de afsluitkosten voor de financiering.

Je kunt zelfstandig gebruik maken van Capsearch, maar uiteraard helpen onze adviseurs je graag bij het doen van een financieringsaanvraag. Neem in dat geval gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Financieringsaanvraag doen

Heb jij hulp nodig bij financieringsaanvragen?

Bol Adviseurs helpt je graag!

Heb jij hulp nodig om jouw groeiambities te vertalen naar een businessplan en een financiering? Onze adviseurs gaan het gesprek met je aan. Laat hier jouw gegevens achter, zodat we contact met je op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.