Investeren en Besparen

Als je wilt dat je bedrijf groeit, dan zijn investerings- en financieringsvraagstukken onvermijdelijk. Overname, productontwikkeling, marktintroducties, aankoop van een pand of inschakelen van extra personeel: allemaal maatregelen die jouw groei kunnen ondersteunen. Maar daar is wél kapitaal voor nodig. Onze specialisten op het gebied van Corporate Finance kunnen analyseren of je plannen rendabel en haalbaar zijn. Onze fiscalisten kunnen helpen om je investeringen zo fiscaal vriendelijk mogelijk te verwerken of om gebruik te maken van subsidies. Zoals bijvoorbeeld de zogenaamde innovatiebox. Op die manier kun je geld besparen. Diverse specialisten binnen Bol Adviseurs kunnen je helpen om de benodigde investering in je bedrijf zo slim mogelijk te doen.

Onze diensten:

Financieringsbegeleiding

Elke ondernemer ziet zijn bedrijf graag groeien, maar wat als jouw bedrijfspand te klein wordt voor het personeel? Misschien koester je de droom om als innovatieve ondernemer jouw productlijn uit te breiden. Hier heb je natuurlijk kapitaal voor nodig. Of je nu verkeert in een fase van een dalende omzet, van stabilisatie óf juist in een fase van groei, financiering is belangrijk in alle levensfases van jou als ondernemer en jouw onderneming. Onze Corporate Finance specialisten begeleiden je tijdens het financieringstraject, waardoor jij jezelf volledig kunt richten op jouw onderneming en toekomstplannen.

Meer informatie over Financieringsbegeleiding

Financieringsaanvragen

Los van de manier waarop je gaat investeren; soms is een externe kapitaalinjectie noodzakelijk en/of gewenst. In zo’n geval kunnen we je helpen bij je financieringsaanvraag. We hebben zelfs een volledig online platform in samenwerking met Capsearch, waar zowel traditionele geldverstrekkers (zoals banken) als ook nieuwe partijen aangeven of en onder welke voorwaarden en op welke termijn een lening afgesloten kan worden om aan benodigd extra kapitaal te komen.

Meer informatie over FinancieringsaanvragenDirect financieringsaanvraag doen

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.