Bol Adviseurs Boxmeer: voor ondernemers en werkgevers

Met verschillende vestigingen in de regio zit Bol Adviseurs altijd bij jou in de buurt. Neem bijvoorbeeld ons adviesbureau in Boxmeer waar onze vakspecialisten zich dagelijks bezighouden met ondernemers- en bedrijfsvragen. Hier kun je terecht voor ondersteuning bij uiteenlopende vraagstukken over mensen, cijfers en financiën. Kortom, alles wat je wilt weten om je bedrijfsvoering te verbeteren.

Boxmeer

Accountantskantoor in Boxmeer: meer dan alleen een audit

Toetsing hoort bij het leiden van een bedrijf. En dat wil je ook. Niet alleen omdat dit nu eenmaal wettelijk verplicht is, maar ook omdat dit een uitgelezen kans is om meer inzicht te krijgen in kansen voor je onderneming. Dat is namelijk waar onze accountants zich voor inzetten.

Je kunt onze accountants in Boxmeer inschakelen voor zowel je financiële audit als een IT-audit. Een financiële audit is verplicht wanneer twee van de drie volgende stellingen van toepassing zijn op je bedrijf:

  • Je hebt meer dan 50 medewerkers in dienst
  • Je hebt een balanstotaal van meer dan 6 miljoen euro
  • Je hebt een omzet van meer dan 12 miljoen euro

Een IT-audit heeft daarentegen niets met je jaarrekening en andere financiële zaken te maken, maar richt zich juist op de betrouwbaarheid van je IT en je informatiestromen. Wil je hier meer inzicht in en advies over mogelijke verbetering? Dan raden we je aan om één van onze auditors in te schakelen.

Advies? Ondersteuning? Sparren met een specialist?

Als ondernemer moet je regelmatig belangrijke beslissingen nemen. Dit is wellicht niet altijd even eenvoudig en daarom is het goed om te weten dat je altijd ons adviesbureau in Boxmeer kunt inschakelen voor extra ondersteuning. Wij helpen je graag met vragen over ondernemen en werkgeverschap. Met verschillende zeer ervaren adviseurs in huis kunnen wij je adviseren bij ieder vraagstuk.

Wil je meer weten? Wij vinden het leuk om met je kennis te maken. Neem contact met ons op en wellicht zien we elkaar binnenkort op ons accountantskantoor in Boxmeer.

personeel905383-2

Bol Boxmeer

Bezoekadres:
Spoorstraat 73,
5831 CK Boxmeer

E-mailadres:

info@boladviseurs.nl
Postadres:
Postbus 142
5830 AC Boxmeer

Telefoonnummer:

(088) 1211 300 – Algemeen
(088) 1211 400 – Bol HRM
 
Boxmeer