Downloads  |  Veelgestelde vragen
Contact

Heeft u een vraag? Klik op de button om deze te stellen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Stel uw vraag

Onze contactgegevens »

Ivo tekent Bol Logo

Bol als werkgever 

Iedere accountant kan een jaarrekening maken. Maar Bol denkt en kijkt verder dan de cijfers. De specialisten van Bol werken vanuit verschillende vakgebieden. Door samenwerking en out-of-the-box denken, wordt het totaal groter dan de som der delen. Zo komt Bol vaak tot verrassende, maar altijd tot effectieve oplossingen voor ondernemers. Durf jij anders te denken? Ontdek wat Bol jou kan bieden.

Ambities waarmaken

Werken bij Bol betekent opgenomen worden in een informele, groeiende organisatie, waarin jij kunt meegroeien. Je krijgt volop de ruimte om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen om je ambities waar te maken. Door middel van externe opleidingen en door middel van ons eigen opleidingsinstituut StudyBol. Hierin worden vaktechnische en persoonlijke trainingen georganiseerd; op maat gemaakt voor Bol en haar medewerkers. Bovendien hebben we een breed scala e-studies beschikbaar in ons eigen opleidingsinstituut.

Werken bij Bol betekent ook werken bij een nationaal accountantskantoor met een internationaal karakter. Door onze intensieve en veelzijdige samenwerking met collega kantoren uit de hele wereld hebben we inmiddels een groot aantal klanten uit het buitenland. Dit biedt mogelijkheden om internationale werkervaring op te doen.

Aandacht, No-nonsense, Oplossingsgericht

Een Bol medewerker is pragmatisch en pro-actief en weet hierdoor de klant passende oplossingen te bieden. Hij is betrouwbaar en integer en kenmerkt zich door een concrete wijze van handelen en adviseren. Door bewuste en gerichte belangstelling voor de klant, herkent een Bol medewerker de behoeften en wensen van zijn klant.

Kortom: aandacht, no-nonsense en oplossingsgericht: de 3 kerncompetenties van een Bol medewerker!


Misschien ook interessant

» Actuele vacatures