Breng uw subsidiekansen eenvoudig in kaart

Subsidies blijven een ingewikkeld verschijnsel voor veel ondernemers. Is het bouwen van een nieuw pand wel of niet subsidiabel? En de aanschaf van een bedrijfsvoertuig? Veel ondernemers lopen subsidie mis doordat een uitgebreid onderzoek naar subsidiekansen en een eigen bedrijf draaiende houden niet samengaan.

Bol Adviseurs kan u hierbij helpen! Sinds kort zijn wij partner van MijnSubsidie. Deze applicatie kan dankzij een enorme database van meer dan vijfduizend lokale, regionale, nationale en Europese subsidies zoveel mogelijk passende subsidies vinden totaal toegespitst op uw onderneming of uw huidige situatie.

Hoe werkt het?

Via de subsidiescan van MijnSubsidie kunt u snel en eenvoudig een online formulier met diverse vragen invullen. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Alle vragen hebben betrekking op uw onderneming of uzelf. Op basis van de antwoorden worden gepaste subsidiekansen berekend en vertaald naar een online rapportage met een korte omschrijving van de mogelijke subsidies, de voorwaarden die daaraan gesteld zijn en het bedrag wat daaraan verbonden is.

Nadat u de subsidiescan doorlopen hebt, wordt de rapportage verzonden naar Bol. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Door op onderstaande button te klikken, start u direct de subsidiescan.

Start de subsidiescan