Belastingaangifte en Advies

De financiële zaken tussen het bedrijf en privé financiën is bij ondernemers vaak erg verstrengeld. Dat zorgt dat de aangifte van de inkomstenbelasting (IB-aangifte) zelden ‘recht toe, recht aan’ is. Het ondernemerschap biedt bovendien interessante fiscale mogelijkheden. De fiscalisten van Bol Adviseurs zijn volledig thuis in de fiscale mogelijkheden en regels waar ondernemers mee te maken krijgen. Met hun specialistische kennis voorkom je dat je onnodig veel belasting betaalt en dat je boetes of onverwachte naheffingen krijgt.

Het antwoord op alle fiscale vraagstukken

Naast het verzorgen van de IB-aangiftes helpt Bol Adviseurs ondernemers om transacties waarbij zakelijk en privé met elkaar in aanraking komen zo fiscaal gunstig mogelijk te laten verlopen.  We hebben bovendien een bewezen track-record bij het fiscaal soepel laten verlopen van bedrijfsoverdrachten. Sterker nog: onze fiscalisten stonden aan de wieg van enkele belangrijke fiscale faciliteiten voor bedrijfsopvolging. Ook geven we advies over manieren om fiscaal vriendelijk te kunnen schenken, of maatregelen te treffen waardoor een toekomstige erfbelasting niet onnodig ongunstig uitpakt.

Natuurlijk ondersteunen we ook bij de fiscale bedrijfsmatige aspecten van je onderneming. Over deze diensten kun je hier meer lezen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar hulp bij een concreet vraagstuk of kun je de dienst waarnaar je op zoek bent niet terugvinden? Mogelijk kunnen we je prima verder helpen. Niet al onze diensten staan namelijk expliciet vermeld op onze website. Als je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.