Financieringsbegeleiding

Elke ondernemer ziet zijn bedrijf graag groeien, maar wat als jouw bedrijfspand te klein wordt voor het personeel? Misschien koester je de droom om als innovatieve ondernemer jouw productlijn uit te breiden. Hier heb je natuurlijk kapitaal voor nodig. Of je nu verkeert in een fase van een dalende omzet, van stabilisatie óf juist in een fase van groei, financiering is belangrijk in alle levensfases van jou als ondernemer en jouw onderneming. Onze Corporate Finance specialisten nemen jou de financiering uit handen, waardoor je jezelf volledig kunt richten op jouw onderneming en toekomstplannen.

Financieringsoplossing op maat

Om groeiambities te vertalen naar een businessplan en een financiering, gaan onze adviseurs het gesprek met je aan. In het gehele traject sta jij voor ons centraal en wordt er rekening gehouden met zowel jouw persoonlijke als zakelijke ambities. Doordat deze aspecten goed in kaart worden gebracht, ontstaat er een financieringsoplossing die bij jou en jouw onderneming past. Wij ondersteunen je niet alleen bij de keuze van een geschikte financieringsvorm en bescherming van jouw privévermogen, maar ook bij het overtuigen van de bank om je in jouw financieringsbehoefte te voorzien. Indien nodig gaan we op zoek naar alternatieve financieringsvormen, zoals crowdfunding, factoring, leasing of benaderen we investeerders uit ons eigen netwerk. Wij kennen de wegen in de wereld van financiering, waardoor je het beste advies krijgt en wij voor jou de volledige regie kunnen verzorgen. 

Capsearch

Bol Adviseurs maakt gebruik van het digitaal financieringsplatform Capsearch. Bij Capsearch zijn, naast de bekende banken, ook andere financieringspartijen aangesloten. Op deze manier wordt een financieringsverzoek direct naar 30 verschillende partijen verzonden. Je kunt zelfstandig gebruik maken van Capsearch, maar uiteraard helpen onze adviseurs je graag bij het doen van een financieringsaanvraag. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Financieringsaanvraag doenMeer over Financieringsaanvragen

Fiscale optimalisatie

Bepaalde investeringen, zoals het aanschaffen van bedrijfsmiddelen, kunnen zelfs fiscaal gunstig verrekend worden. Het loont daarom altijd om bij financieringsvraagstukken gebruik te maken van een deskundige om zo onnodige risico’s te voorkomen én tegelijkertijd fiscale voordelen te benutten.

Multidisciplinaire teams

Bij veel financieringstrajecten komen vaak vraagstukken boven die ook andere vakgebieden raken. Doordat Bol meerdere specialisaties in huis heeft, kunnen wij bij dergelijke vraagstukken een team van collega’s voor je samenstellen uit verschillende vakgebieden. Zo bundelen we kennis die wij voor jou vertalen in een compleet advies.

Heb jij hulp nodig bij financieringsvraagstukken?

Bol Adviseurs helpt je graag!

Heb jij hulp nodig om jouw groeiambities te vertalen naar een businessplan en een financiering? Onze adviseurs gaan het gesprek met je aan. Laat hier jouw gegevens achter, zodat we contact met je op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.