I.v.m. een landelijke storing bij KPN is Bol Adviseurs op dit moment niet telefonisch bereikbaar. Excuses voor het ongemak.

Bezoek het Family Business Event op 11 december

Op 29 oktober 2018 gepubliceerd door Bol Adviseurs (Algemene Publicatie)

Op dinsdag 11 december 2018 kunnen ondernemers deelnemen aan het Family Business Event. Dit is een event voor, door en over familiebedrijven in Veghel. Patrick Lambrechts, fiscalist en partner bij Bol Adviseurs zal ook tijdens deze bijeenkomst spreken, als expert vanuit zijn jarenlange ervaring en kennis, opgebouwd binnen de Family Desk van Bol Adviseurs.

Ondernemers zijn (na aanmelding!) van harte welkom op dinsdag 11 december om 15.00 uur bij de Koekbouw in Veghel (Verlengde Noordkade 10-12). Tijdens dit event breng je eerst een bezoek aan de belevingsexpositie Biënnale Veghel en ga je daarna in gesprek over de kunst van het ondernemen in een familiebedrijf en de overgang naar de volgende generatie. De interessante ontwikkelingen die dit met zich meebrengt bieden genoeg gespreksstof.

Programma

15.00 uur   Ontvangst

15.15 uur   Bezoek Biënnale Veghel

16.00 uur   Key note speaker: Joris van Spaendonck

16.15 uur   Dialoogsessie

17.30 uur   Walking dinner

Aanmelden

Wil je de naar ervaringen van andere ondernemers luisteren, die van jezelf delen of je vragen voorleggen aan andere familiebedrijven of experts? Kortom: wil je graag aanwezig zijn bij het Family Business Event? Meld je dan aan via onderstaande button.

Direct aanmelden

Stel je vraag aan Bol Adviseurs

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Stuur ons dan een bericht.