Vestigen in het buitenland

Vestigen in het buitenland biedt veel kansen, bijvoorbeeld wanneer de Nederlandse markt verzadigd is of als de buitenlandse markt je unieke mogelijkheden biedt om jouw product of dienst te introduceren. De grens overgaan is zeker niet alleen voor de grote bedrijven weggelegd, maar voor iedere ondernemer met internationale ambities. Maar elk land heeft zijn eigen wetten, regels en ondernemingsklimaat waar je rekening mee dient te houden. Onze adviseurs begeleiden je hier stap voor stap mee zodat je jouw internationale droom waar kunt maken.

Inventariseren en keuzes maken

Als ondernemer beschik je vaak over minder uitgebreide kennis van de regels in het land waar je je gaat vestigen. Het is daarom verstandig altijd een deskundige in te schakelen of om advies te vragen. Onze adviseurs gaan samen met jou stapsgewijs te werk. We starten met het inventariseren van het product en de buitenlandse markt waarop je jouw product of dienst wilt gaan introduceren. Dit inzicht helpt je te bepalen welke wet- en regelgeving voor jou relevant is en zorgt ervoor dat vrijwel direct duidelijk is welke economische en fiscale keuzes juist en voordelig voor jou zullen uitpakken.

Of het nu een financiering voor een bedrijfsovername in het buitenland is, of je wilt een nieuwe vestiging openen in het buitenland, uiteindelijk stuurt ons advies jou die kant op waar jij jouw wensen en ambities kunt waarmaken. Bijna bij ieder grensoverschrijdend adviestraject schakelen wij buitenlandse lokale experts in, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dit voorkomt onnodige risico’s en zorgt ervoor dat er tijdig actie ondernomen kan worden wanneer noodzakelijk.

“Wij kennen onze buitenlandse collega’s vaak al heel lang. Daardoor hebben onze klanten toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk, gebaseerd op kwaliteit en vertrouwen.” Toine Geesink Partner en Belastingadviseur

Vertrouwde samenwerking

Onze adviseurs zijn ervaren op het gebied van grensoverschrijdende dienstverlening en hebben dan ook al heel wat praktijksituaties voorbij zien komen. De verschillende specialismen binnen Bol in combinatie met ons netwerk van buitenlandse experts, zorgt ervoor dat een interdisciplinair team zich kan buigen over jouw vraagstuk.  Resulterend in een advies, samengesteld vanuit verschillende invalshoeken en expertises.

Bol Adviseurs is al jarenlang lid van een groot internationaal netwerk: the Leading Edge Alliance. Door onze goede verstandhouding met buitenlandse specialisten uit dit netwerk, ontstaat er een vertrouwde samenwerking tussen nationale en internationale experts. Zo kunnen wij een dienstverlening van hoge kwaliteit garanderen.

Wilt u zich vestigen in het buitenland?

Bol Adviseurs helpt je graag!

Ga samen met onze adviseurs stapsgewijs te werk en wij brengen vrijwel direct in kaart welke economische en fiscale keuzes juist en voordelig voor jou zullen uitpakken. Laat hier jouw gegevens achter, zodat we contact met je op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.